Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

«Μπορούμε και τους τρεις τίτλους»

«Μπορούμε και τους τρεις τίτλους»Πεπεισμένος πως η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κατακτήσει και τους τρεις στόχους για τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο άσος της «Βασίλισσας», Λασανά Ντιαρά. Τι είπε για τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα.

«Είμαι πολύ καλά, καλύτερα από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν. Θέλω να βοηθήσω τη Ρεάλ να κατακτήσει τίτλους. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια καλή περίοδος για εμάς, είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις και μπορούμε να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους. Είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας και πρέπει να αλλάξουμε τις ισορροπίες και την κατάσταση με την Μπαρτσελόνα, μπορούμε ακόμα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε έναν αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο σπίτι μας. Επίσης μπορούμε να την κερδίσουμε και στο κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου