Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Διπλό «χτύπημα» για την Μπενφίκα! (video)

Στην Μπενφίκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέρλις Γκονζάλες! Ο 17χρονος Παραγουανός ποδοσφαιριστής που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην καριέρα του, συμφώνησε σε όλα με τους «Αετούς» και «μετακομίζει» στο «Ντα Λουζ».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ανήκε στην Ρούμπιο, θα κοστίσει στους Πορτογάλους περίπου 1 εκ ευρώ, ενώ υπέγραψε ήδη 5ετες συμβόλαιο. Ο Γκονζάλες θα φοράει την φανέλα της Μπενφίκα από τον Ιούνιο του 2012, ενώ για τον συγκεκριμένο παίκτη ενδιαφέρον υπήρχε τόσο από την Σπόρτινγκ, όσο και από την Πόρτο.

Παίρνει και Μπρούνο Σέζαρ!

Από εκεί και πέρα, η Μπενφίκα δεν σταματάει στον Ντέρλις Γκονζάλες! Σύμφωνα με σενάρια οι «Αετοί» αναμένεται να κλείσουν μέσα στις επόμενες ημέρες και τον Μπρούνο Σέζαρ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύλλογος της Πορτογαλίας έχει συμφωνήσει τόσο με την Κορίνθιανς, όσο και με τον ίδιο τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου