Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Βαλένθια - Σάλκε 1-1

Βαλένθια - Σάλκε 1-1Με γκολ του Ραούλ η Σάλκε πήρε ισοπαλία με 1-1 από την Βαλένθια μέσα στο "Μεστάγια" και απέκτησε προβάδισμα για πρόκριση στους "8" (videos)
Με το 6ο τέρμα του Ρομπέρτο Σολδάδο στην διοργάνωση άνοιξαν το σκορ οι "νυχτερίδες" στο 17' από την ασίστ του Ματιέ, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το πολύτιμο "μηδέν" στην άμυνα.

Η ισοφάριση ήταν υπόθεση ισπανική για τους Γερμανούς, καθώς ο Χουράδο τροφοδότησε τον Ραούλ και αυτός στο 64' σκόραρε για ακόμη μια φορά στην καριέρα του κόντρα στην Βαλένθια.
Αυτό ήταν το 69ο γκολ του Ραούλ Γκονθάλεθ στο Champions League, στου οποίου την ιστορία είναι πρώτος σκόρερ, ενώ πλέον είναι πρώτος σκόρερ γενικά στα κύπελλα Ευρώπης με 71 τέρματα, αφήνοντας δεύτερο των Φίλιπο Ιντζάγκι με 70.

Επίσης, έφτασε τον Πάολο Μαλντίνι στην κορυφή της λίστας των περισσότερων συμμετοχών στο Champions League με 139 και αν παίξει στην ρεβάνς θα μείνει μόνος πρώτος και εκεί με 140.

Βαλένθια - Σάλκε 1-1

Σκόρερς: 17' Σολδάδο / 64' Ραούλ
Γήπεδο: "Μεστάγια", Βαλένθια
Διαιτητής: Αλεκσέι Νικολάεβ (Ρωσία)

Στην πρώτη καλή στιγμή του ματς ο Χούντελααρ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή της Βαλένθια αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει στο 9', όμως οι Ισπανοί ήταν αυτοί που στο 17' άνοιξαν το σκορ με το 6ο γκολ του Ρομπέρτο Σολδάδο στην διοργάνωση.

Ο Αντούριθ βρήκε αριστερά τον Ματιέ, ο Γάλλος έκανε την σέντρα και στο πρώτο δοκάρι ο ο Σολδάδο πλάσαρε άψογα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ, ο οποίος έκανε κακό υπολογισμό.

Ο Ισπανός στράικερ απείλησε ξανά στο 30', με την μπάλα να περνά λίγο άουτ από την κεφαλιά του, λίγο νωρίτερα οι Γερμανοί είχαν μια καλή στιγμή με τον Κλούγκε, ενώ στο 34' ήταν η σειρά του Αντούριθ να βρεθεί κοντά στο γκολ, αλλά αστόχησε με το δυνατό διαγώνιο σουτ του δεξιά μέσα από την περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο

Δυναμικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με το διαγώνιο σουτ του Μπανέγκα στο 48' να περνά λίγο άουτ, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στην απέναντι εστία ο Ραούλ σούταρε με το δεξί και ο Γκουαΐτα έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 64' η Σάλκε έφτασε στην ισοφάρισε με... ισπανική συνεργασία! ο Χουράδο από αριστερά βρήκε τον Ραούλ στην καρδιά της περιοχή της Βαλένθια και ο έμπειρος στράικερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκουαΐτα με ιδανικό διαγώνιο πλασέ.

Ο Ραούλ σε 24 ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Βαλένθια με την φανέλα της Ρεάλ είχε σκοράρει12 φορές, ενώ το είχε κάνει αυτό και στον τελικό του Champions League κόντρα στις "νυχτερίδες" την περίοδο 2000-2001.

Η Βαλένθια δεν κατάφερε εν συνεχεία να πετύχει ένα γκολ που θα έδινε σε αυτήν την πρώτο λόγο εν όψει της ρεβάνς στο Γκελζενκίρχεν, ενώ η Σάλκε ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Σμιτζ στο 93'.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Μιγκέλ, Νταβίντ Ναβάρο, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ (79' Χόρντι Άλμπα), Μεχμέτ Τοπάλ, Μπανέγκα (68' Βιθέντε), Τίνο Κόστα, Αλεχάντρο Ντομίνγκες (68' Χοακίν), Αντούριθ, Σολδάδο.
ΣΑΛΚΕ: Νόιερ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Μέτσελντερ, Σμιτζ, Κλούγκε, Ματίπ, Φαρφάν (79' Ντράξλερ), Χουράδο (83' Εντού), Ραούλ, Χούντελααρ (90' Γιούνμιν).


*Στον πάγκο για την Βαλένθια έμειναν οι Θέσαρ, Μπρούνο Σαλτόρ, Μάντουρο και Πάμπλο Ερνάντεθ, ενώ τον πάγκο για την Σάλκε έμειναν οι Σόμπερ, Σάρπεϊ, Καρίμι και Γκαβράνοβιτς

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ

7 γκολ
Σαμουέλ Ετο'ό (Ίντερ)


6 γκολ
Μάριο Γκόμεζ (Μπάγερν)
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)

5 γκολ
Νικολά Ανελκά (Τσέλσι)

4 γκολ
Μάρκο Μποριέλο (Ρόμα)
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)
Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ)
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)

*ΑΣΙΣΤΣ: 5 Άαρον Λένον (Τότεναμ), Κάρλος Μαρτίνς (Μπενφίκα). 4 Χουάν Κούλιο (Κλουζ). 3 Μπενουά Σεϊρού (Μαρσέιγ), Μεσούτ Εζίλ (Ρεάλ), Χουάν Μάτα (Βαλένθια), Πίτερ Κράουτς (Τότεναμ), Τζακ Γουΐλσιρ (Άρσεναλ), Λουΐς Σουάρες (Άγιαξ), Σαμουέλ Ετο'ό (Ίντερ) και Ντάριο Σρνα (Σαχτάρ)

Βαλένθια - Σάλκε 1-1 (goals)





Βαλένθια - Σάλκε 1-1 (highlights)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου