Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Αυτά είναι τα αστέρια του Σουνταμερικάνο (foto + video)

Αυτά είναι τα αστέρια του Σουνταμερικάνο (foto + video)Μετά από ένα τουρνουά που κράτησε έναν μήνα οι εθνικές ομάδες κάτω των 20 της Λατινικής Αμερικής έδειξαν αρκετά από το αύριο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα τέσσερα νέα αστέρια.
Λούκας – Βραζιλία/Σαο Πάουλο
Η αποκάλυψη της Σελεσάο ήταν ο πιτσιρικάς της Σάο Πάουλο, Λούκας. Δημιουργούσε και σκόραρε συνεχώς και αποκορύφωμα ήταν η εμφάνιση του στο 6-0 εναντίον της Ουρουγουάης, στο οποίο πέτυχε χατ τρικ.
Αγωνίζεται σαν δεύτερος επιθετικός και αρέσκεται στο να τρέχει προς την άμυνα, έχοντας μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Είναι ταχύτατος και έχει αρκετά καλή ντριπλά. Η Μπαρτσελόνα τον παρακολουθεί και εάν συνεχίσει τέτοιες εμφανίσεις με την ομάδα του δεν αποκλείεται να τον δούμε σύντομα στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Ντιέγκο Πολέντα – Ουρουγουάη/Τζένοα
Η άμυνα της Ουρουγουάης έδειχνε να είναι το δυνατό της σημείο, αν και δέχθηκε μεγάλο πλήγμα μετά τα 6 γκολ που δέχθηκε εναντίον της Βραζιλίας. Παρόλα αυτά ο αρχηγός της ομάδας Ντιέγκο Πολέντα ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τα μέγιστα την Ουρουγουάη να εξασφαλίσει την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς αγώνες για πρώτη φορά μετά από 84 χρόνια.
Το μεγαλύτερο ταλέντο του είναι το κοντρόλ της μπάλας, καθώς μεταφέρει με μεγάλη άνεση τη μπάλα προς τα εμπρός αποφεύγοντας τις περιττές «γιόμες».
Χουάν Ιτούρμπε – Αργεντινή/Κίλμες
Πολύ τον αποκαλούν ήδη «Νέο Μέσι» και οι εμφανίσεις του στο Σουνταμερικάνο επιβεβαίωσαν το τεράστιο ταλέντο του.  Η ομοιότητα του με τον Μέσι είναι μεγάλη, παρόλο που το ταλέντο του δείχνει να μην έχει ωριμάσει ακόμη.
Αναμένεται να υπογράψει στην Πόρτο τον Ιούνιο και να μας απασχολήσει εκ του σύνεγγυς.
Γιοχάντρι Ορόθκο – Βενεζουέλα/Βόλφσμπουργκ
Μπορεί η Βενεζουέλα να είναι ο ουραγός της Λατινικής Αμερικής, ωστόσο η νέα «φουρνιά» παικτών της, δείχνει πολλά υποσχόμενη.
Ο βραχύσωμος μέσος θυμίζει ένα κλασσικό λατινοαμερικάνικο δεκάρι με χαμηλό κέντρο βάρους και την εξαιρετική του ταχύτητα να ξεχωρίζουν.
Υπέγραψε ήδη στη Βόλφσμπουργκ και όλοι περιμένουν να δουν τι… ψάρια θα πιάσει στην Ευρώπη.
Μοιράσου το:

Σχετικά video

   

Photo Gallery

  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου