Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τρελάθηκε ο Ρίνο (video)

Τρελάθηκε ο Ρίνο (video)Ούτε ο ίδιος ο Τζενάρο Γκατούζο δεν δικαιολόγησε την ενέργειά του να επιτεθεί στον Τζο Τζόρνταν μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μίλαν με την Τότεναμ στο «Σαν Σίρο», για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο αρχηγός της Μίλαν μίλησε για το επεισόδιο που είχε, λέγοντας ότι έχασε το μυαλό του. «Τρελάθηκα. Έχασα το μυαλό μου και αναλαμβάνω κάθε ευθύνη για τις ενέργειές μου», τόνισε στοSkysports ο Ιταλός μέσος.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με εξόργισε με τη συμπεριφορά μου. Έλεγε πάρα πολλά, που δεν μπορώ να αναφέρω τώρα, αλλά όπως και να έχει δεν δικαιολογείται η αντίδραση που είχα», ανέφερε στη συνέχεια για να προσθέσει: «Θα περιμένω την απόφαση της ΟΥΕΦΑ».

Τέλος, για την εμφάνιση της ομάδας του είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Κι αυτοί κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα και τη νίκη σκοράροντας στην αντεπίθεση. Η Τότεναμ δεν μου φαίνεται να είναι πιο δυνατή από εμάς. Στο Λονδίνο θα παίξουμε για να πάρουμε την πρόκριση».
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 


Μοιράσου το:

Σχετικά video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου