Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ημέρα κρίσης για Χαλκιά και Ίβιτς

Ημέρα κρίσης για Χαλκιά και ΊβιτςΚαθοριστική αναμένεται η προπόνηση της Τετάρτης για τονΠΑΟΚ, καθώς από αυτήν θα κριθεί η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μάκης Χάβος για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο Έλληνας προπονητής του «δικεφάλου» προβληματίζεται με τη συμμετοχή των Κώστα Χαλκιά και Βλάνταν Ίβιτς. Ο διεθνής τερματοφύλακας που τραυματίστηκε στο ματς με τον Πανιώνιο, αν προπονηθεί και σήμερα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια αντί του Ντάριο Κρέσιτς.

Με τον Σέρβο τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, καθώς αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης με πρόβλημα στη μέση. Αν στη σημερινή βγάλει όλο το πρόγραμμα, τότε δεν αποκλείεται να παίξει κόντρα στη ρωσική ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση ο Χάβος θα χρησιμοποιήσει στη θέση του επιτελικού μέσου τον Τσουκαλά.

Αυτό σημαίνει ότι δίπλα στον Γκαρσία θα αγωνιστεί ο Μπαλάφας σε σύστημα 4-4-1-1. Χαλκιάς ή Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σνάουτσνερ, αριστερά ο Λίνο και αμυντικό δίδυμο οι Κοντρέρας και Τσιρίλο. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Γκαρσία, Μπαλάφας, στα άκρα οι Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ και ο Τσουκαλάς πίσω από τον Σαλπιγγίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου