Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Η Σούπερ Λιγκ κατά του καρκίνου

Η Σούπερ Λιγκ κατά του καρκίνουΗ Σούπερ Λιγκ βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών και των οικογενειών τους, που δίνουν μάχη κατά του καρκίνου και γι’ αυτό η 23η αγωνιστική θα είναι αφιερωμένη σε αυτούς.

Τη στήριξή της στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και στις οικογένειές τους, εξέφρασε η Σούπερ Λιγκ. Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ότι η 23η αγωνιστική θα είναι αφιερωμένη σε αυτά τα παιδιά, με τον Πατρίκ Κομνηνό να δηλώνει ότι ο αγώνας τους είναι ένα μήνυμα ζωής και θάρρους.

«Η πρωτοβουλία της Σούπερ Λιγκ σε συνεργασία με τη ΛΑΜΨΗ και τη ΦΛΟΓΑ έχει ως στόχο όχι μόνο την ενημέρωση, αλλά και την ευαισθητοποίηση των φιλάθλων, για τα παιδιά εκείνα και τις οικογένειές τους που χτυπήθηκαν τόσο σκληρά από τη μοίρα.

Ο αγώνας που δίνουν καθημερινά είναι ένα μήνυμα ζωής και θάρρους. Στεκόμαστε πλάι σε εκείνους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν ό,τι περισσότερο στα παιδιά αυτά», είπε ο γενικός διευθυντής της Σούπερ Λιγκ στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ

Η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ΟΠΑΠ είναι αφιερωμένη στα παιδιά και τις οικογένειές τους που δίνουν τη μάχη κατά του καρκίνου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου.

Οι σύλλογοι γονέων παιδιών πασχόντων από κακοήθη νοσήματα και από νεοπλασματικές ασθένειες «ΛΑΜΨΗ» και «ΦΛΟΓΑ» θα προβάλουν σε όλα τα γήπεδα τις δραστηριότητές τους, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η φίλαθλη κοινή γνώμη για τον αγώνα που δίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου