Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Το μετέωρο βήμα του Χιμένεθ

Το μετέωρο βήμα του ΧιμένεθΌταν ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε την ΑΕΚ τον περασμένο Οκτώβριο επικράτησε ενθουσιασμός για τον ερχομό του. Στην πορεία όμως τα πράγματα άλλαξαν και πλέον το μέλλον του Ισπανού μόνο ξεκάθαρο δεν είναι.
Ο Χιμένεθ όταν ανέλαβε, είχε δηλώσει ότι η φετινή σεζόν θα αποτελέσει ένα είδος προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς, αφού ήδη η ομάδα είχε μείνει αρκετά πίσω στους στόχους της, ενώ ο Ισπανός τεχνικός είχε δώσει διορία μέχρι τον Δεκέμβριο, ώστε οι φίλοι της ομάδας να δουν την πραγματική ΑΕΚ.


Στη πορεία όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελε. Ο Χιμένεθ δεν κατάφερε ποτέ να δώσει αγωνιστική ταυτότητα στην Ένωση, ενώ και τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων έχουν βαρύνει το κλίμα και φαίνεται πως πλέον όλα είναι ανοικτά όσον αφορά το θέμα της παραμονής του.

Ο ίδιος έχει φιλοδοξίες και γνωρίζει πολύ καλά ότι στην Ένωση τα πράγματα είναι δύσκολα με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και γι' αυτό είναι φειδωλός όσον αφορά τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν. Μπορεί τώρα να δηλώνει πιστός στην ομάδα, αλλά και τα δημοσιεύματα από τη χώρα του για ενδιαφέρον ομάδων δεν είναι τυχαία.

Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος ο Χιμένεθ δεν θέλει να μιλάει για την επόμενη σεζόν και όλα δείχνουν ρευστά για το «κιτρινόμαυρο» μέλλον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου