Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Συνεχίζει το κυνήγι της Μπαρτσελόνα η Ρεάλ, πήρε το ντέρμπι η ΛιλΣυνεχίζει το κυνήγι της Μπαρτσελόνα η Ρεάλ, πήρε το ντέρμπι η Λιλ

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιρκ Κάουτ που έκανε χατ τρικ, η Λίβερπουλθριάμβευσε στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1). Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γκατούζο, η Μίλαν επικράτησε 1-0 της Γιουβέντους στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής. Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στην Primera Division η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε της Σαραγόσα."Καθαρή" ήττα της Μπάγερν από το Ανόβερο και βραχεία νίκη τηςΝτόρτμουντ επί της Κολωνίας

.Στην Premiership (29η αγ.) λίγες ημέρες μετά την ήττα της από την Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε ακόμα ένα ντέρμπι (3-1 από τη Λίβερπουλ) και πλέον αν η Άρσεναλ κερδίσει το παιχνίδι που χρωστά (με την Τότεναμ) θα τη φτάσει στη βαθμολογία. Παρόλα αυτά, οι "κανονιέρηδες" μόνο ικανοποιημένοι δεν έμειναν από την αγωνιστική που πέρασε αφού παραχώρησαν "λευκή" ισοπαλία στη Σάντερλαντ. Ισχνή νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γουίγκαν, χορταστικά ματς σε "Ρίμποκ Στάντιουμ" και "Κρέιβεν Κότατζ". Δεύτερη σερί επιτυχία της Γουέστ Χαμ και μάλιστα με ευρεία νίκη επί της Στόουκ (3-0). Την Δευτέρα (07/03), η Τσέλσι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπλάκπουλ.


Στη Serie A (28η αγ.) μετά το θρίαμβο επί της Νάπολι οι "ροσονέρι" πέρασαν και από την έδρα της Γιουβέντους. Στο μεγάλο σαββατιάτικο ντέρμπι, η Μίλαν επικράτησε 1-0 της "γηραιάς κυρίας" στο "Ολίμπικο" του Τορίνου με τέρμα του Γκατούζο. Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της η Ίντερ και μάλιστα με το ευρύ 5-2 επί της Τζένοα. Σε αντίθεση με τις συμπολίτισσες, η Νάπολι υποχώρησε στη μάχη του τίτλου, μένοντας στο εντός έδρας 0-0 με την Μπρέσια. Την Παρασκευή η Ρόμα πέτυχε μεγάλο διπλό στην έδρα της Λέτσε, σκοράροντας με τον Πιζάρο στις καθυστερήσεις (1-2). Ένα ακόμη "τρίποντο" πήρε η Ουντινέζε, η οποία λύγισε την καταδικασμένη Μπάρι.


Στην Bundesliga (25η αγ.) η Ντόρτμουντ δεν έβαλε στο φουλ τις μηχανές της, αλλά επικράτησε με 1-0 της Κολωνίας και διατήρησε τη διαφορά από τους διώκτες της στους 12 βαθμούς. Από την πλευρά της, η Λεβερκούζεν έκανε το χρέος της και παίρνοντας μία εύκολη νίκη επί της Βόλφσμπουργκ με 3-0, παρέμεινε δεύτερη. Ορατό φαντάζει το ενδεχόμενο να χάσει το τρένο του Champions League η Μπάγερν, μετά την ήττα της στο Ανόβερο με 3-1. Πεντάρα της Νυρεμβέργης στη Ζανκτ Πάουλι με "καρέ" του Άιγκλερ. Βαθιά ανάσα για τη Βέρντερ Βρέμης (1-3 στην έδρα της Φράιμπουργκ). Η Μάιντζ έκανε...παρέλαση στο Αμβούργο και προσπέρασε την Μπάγερν Μονάχου, με άλλη μία ανατροπή αποτελέσματος.

Στην Primera Division (27η αγ.)
 η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε αλώβητη από την έδρα της Ρασίνγκ και με το (1-3) διατηρήθηκε στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα, η οποία έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει της ρεβάνς με την Άρσεναλ επικρατώντας με το βραχύ 1-0 την Σαραγόσα. Η Βαλένθια έβγαλε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή στη Μαγιόρκα επικρατώντας 2-1, την ώρα που η Βιγιαρεάλ έχασε εύκολα από την Ατλέτικο, στη Μαδρίτη. Επιστροφή στις νίκες για την Μπιλμπάο, καθώς επικράτησε της Σεβίλλης στο ευρωπαϊκό ντέρμπι. Σπουδαία βαθμολογική ανάσα πήρε η Αλμερία (1-2 στην έδρα της Έρκουλες).



Στη Ligue 1 (26η αγ.) η Λιλ πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ και διατηρήθηκε -μαζί με τη Ρεν- στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά της η Ρεν πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μονπελιέ. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε πολύτιμο έδαφος, μετά την ήττα της από την Οσέρ, η οποία ανάσανε. Εύκολο έργο είχε η Λιόν που συνέτριψε με 5-0 την ουραγό Αρλ. Έστω και στο 92ο λεπτό, η Καέν ξεπέρασε το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν, ενώ η Σοσό πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Τουλούζ. Βαθμολογική άνοδος για την Μπορντό, μετά την νίκη επί της Μπρεστ.


Στην Scottish Premiership (29η αγ.) λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο της επί της μισητής Ρέιντζερς, η Σέλτικ νίκησε με 2-0 την Χάμιλτον και διεύρυνε τη διαφορά της από τους "διαμαρτυρόμενους". Από την πλευρά της, η ομάδα του Ουόλτερ Σμιθ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην έδρα της Σεντ Μίρεν και με σκόρερ τον Μπάρτλεϊ, μείωσε στο -5 (έχει δύο ματς λιγότερα). Ήττα-σοκ της Χαρτς από την Κιλμάρνοκ, αφήνει τις "καρδιές" αρκετά πιο πίσω από την πρώτη διάδα.


Στη Jupiler League (28η αγ.) το ντέρμπι της αγωνιστικής δεν είχε νικητή, αφού η Άντερλεχτ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Γκενκ. Το τελικό 1-1 άφησε τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας και μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για την τελική έκβαση στην υπόθεση τίτλος. Η Γάνδη έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο -5 από την κορυφή, αφού ισοφαρίστηκε στο 90' από την Μαλίν. Ήττα-σοκ της Σερκλ Μπριζ από την Βέστερλο. Ισόπαλο έληξε και το ντέρμπι... δεύτερης ταχύτητας ανάμεσα στην Σταντάρ και την Μπριζ.


Στη Superliga (22η αγ.) το αήττητο ράλι τίτλου της Πόρτο συνεχίστηκε με νίκη επί της εξαιρετικής φέτος, Γκιμαράες (2-0). Την Κυριακή η Μπράγκα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Μπενφίκα έμεινε με δέκα παίκτες στο 40', πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη και μπήκε εκ νέου στο κόλπο για μία θέση στην Ευρώπη. Αντιθέτως οι "αετοί" αποχαιρέτησαν τις λιγοστές ελπίδες τους για τον τίτλο. Εις πέρας έβγαλε την εντός έδρας αποστολή της με την Μπέιρα Μαρ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη θέση θέλει να παραμείνει η Πάσος Φερέιρα, η οποία υποδέχεται την Ναβάλ. 


Στην Eredivisie (26η αγ.) η Αϊντχόφεν τα χρειάστηκε ωστόσο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Εξέλσιορ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 στο 90', όμως τρία λεπτά αργότερα, ο Ντούντσακ διαμόρφωσε το τελικό 2-3 από το σημείο του πέναλτι. Μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Άλκμααρ, η Τβέντε επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 2-0 της Μπρέντα. Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι με την Άλκμααρ ο Άγιαξ και έδειξε ότι δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την υπόθεση-τίτλος. Ο αγωνιστικός κατήφορος συνεχίστηκε για την Χρόνινχεν, η οποία "τσαλάκωσε" την εικόνα της μετά την τεσσάρα που δέχτηκε στην έδρα της από την Χέρακλες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου