Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Δυσαρέσκεια για την εμφάνιση

Δυσαρέσκεια για την εμφάνισηΜετά τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ για την πολύ κακή εμφάνιση. Οι φήμες περί αντικατάστασης του Μάκη Χάβου με τον Σάκη Τσιώλη δεν ευσταθούν.

Σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα ξεκίνησε μια έντονη φημολογία περί αντικατάστασης του Μάκη Χάβου από τον Σάκη Τσιώλη. Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει θέμα προπονητή και όλα αυτά τα σενάρια διαψεύδονται. Αυτό που υπάρχει, και είναι λογικό, είναι μια έντονη ανησυχία για την αγωνιστική συμπεριφορά, ενόψει πολύ κρίσιμων αγώνων για την συνέχεια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία και ανασύνταξη δυνάμεων. Άλλωστε ο φετινός ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα που διαθέτει 23-24 ποδοσφαιριστές ισάξιους. Όταν λείπει ένας Γκαρσία, ένας Ίβιτς, ένας Βιερίνια το πρόβλημα είναι μεγάλο καθώς αποδεικνύεται περίτρανα πως δεν υπάρχουν αντικαταστάτες.
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του αναμένεται να βρεθεί και πάλι στην Σουρωτή για να αναζητήσει τα αίτια της ήττας. Άλλωστε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην τελευταία του ομιλία προς τους παίκτες είχε ζητήσει την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα πλει οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου