Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ζητά ενίσχυση ο Μαντσίνι

Ζητά ενίσχυση ο ΜαντσίνιΆμεση ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ ζητά με τοποθέτησή του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι.
 «Κάθε ομάδα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε 20 με 22 ποδοσφαιριστές και το χρειάζεσαι αυτό όταν παίζεις κάθε τρεις μέρες. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο 15 με 16. Όταν επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας και τεθούν στη διάθεσή μου, θα είμαστε καλά, αλλά από τον Ιανουάριο και μετά αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς και τώρα με την υπόθεση του Κόλο Τουρέ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Όταν παίζαμε δύο φορές την εβδομάδα, είχαμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε κάθε φορά τέσσερις με πέντε ποδοσφαιριστές. Τώρα όμως, έχουμε παίκτες που χρειάζονται ξεκούραση. Το μόνο που κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να παίζουμε και να ξεκουραζόμαστε όσο μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου