Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Η... καλύτερή του!

Η... καλύτερή του!Ο Ρονάλντο πλέον είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και απολαμβάνει την ζωή, όντας απαλλαγμένος από το άγχος του επαγγέλματος!
Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο καρναβάλι του Ρίο τονίζοντας χαρακτηριστικά για την ζωή μακριά από το ποδόσφαιρο:  «Είναι ωραία. Πλέον δεν χρειάζεται να βάζω μπίρα μέσα σε κουτάκι από αναψυκτικό. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω»!
Όσο για το φιλικό παιχνίδι που έχει οριστεί προς τιμήν του με αντίπαλο την Ρουμανία: «Το φιλικό οριστικοποιήθηκε και είμαι πολύ χαρούμενος. Αφιέρωσα όλη τη ζωή μου στην εθνική ομάδα. Θα είναι συναρπαστικό να παίξω για τελευταία φορά με τη σελεσάο», δήλωσε και πρόσθεσε: «Σίγουρα νοσταλγώ κάποια πράγματα από το ποδόσφαιρο, αλλά είχε έρθει η ώρα να σταματήσω. Η ζωή ενός παλαίμαχου δεν είναι τόσο εύκολη όσο περίμενα, αλλά θα προσαρμοστώ. Τώρα έχω περισσότερο χρόνο να περνώ μαζί με την οικογένειά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου