Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Στραβοπάτησαν τα φαβορί στη Ρωσία

Στραβοπάτησαν τα φαβορί στη ΡωσίαΗ Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο ρωσικό πρωτάθλημα έπειτα από την ισοπαλία με την Σπαρτάκ Νάλτσικ (2-2) που έπαιζε με δέκα παίκτες  από το 67ο λεπτό.

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς σκόραρε για το 2-1  στο 81ο λεπτό και οι πρωταθλητές Ρωσίας μάλλον νόμισαν πως έκανα τη δουλειά αλλά ήρθε η ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα (83’) από τον  Ρόμαν Κοντσεντάλοφ  που έπιασε απροετοίμαστους τους παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Είχαν προηγηθεί τα γκολ του Κερζάκοφ στο 7’ ενώ είχε ισοφαρίσει ο Αντνάν Ζαϊροβιτς για τους φιλοξενούμενους.


Και για να μην αισθάνεται… άβολα η πρωταθλήτρια ήρθε η εκτός έδρας ήττα της Ρουμπίν Καζάν κόντρα στην ενισχυμένη Ανζί  με 1-0 για να απαλύνει κάπως τον πόνο του Σπαλέτι. Το γκολ πέτυχε ο Γιαν Χολέντα στην αρχή του αγώνα (7’) με τους παίκτες της Ρουμπίν να μην μπορούν να ισοφαρίσουν παρά τις πολλές ευκαιρίες που έχασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου