Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Επιμένει να ελπίζει ο Κάραγκερ

Επιμένει να ελπίζει ο Κάραγκερ

Παραμένει ζωντανό το όνειρο Ευρώπης της Λίβερπουλ παρά τη σαββατιάτικη ήττα (2-1) από τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» σύφωνα με τον Τζέιμι Κάραγκερ που δεν σταματά να ελπίζει στην επίτευξη του ύστατου για εφέτος  στόχου της ομάδας του.

Οι «κόκκινοι» με το αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα των «baggies», βρίσκονται πλέον στο -5 από την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στη μάχη τους με την Τότεναμ η οποία μάλιστα έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Λίβερπουλ. «Δεν πιστεύω πως το γεγονός ότι χάσαμε και τον ένα βαθμό στο ματς με τη Γουέστ Μπρομ, θα αποβεί καθοριστικό για την τελική μας κατάταξη στο πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε στο κυνήγι της Τότεναμ. Εξάλλου, έχουμε βρεθεί ξανά σε δύσκολη θέση τη φετινή σεζόν, θεωρώντας πως το ευρωπαϊκό όνειρο έχει χαθεί μετά από αρνητικά αποτελέσματα» ήταν τα λόγια του διεθνή Άγγλου αμυντικούς που συμπλήρωσε: «Μόλις καταφέρουμε να επανέλθουμε στις νίκες, τότε θα πιστέψουμε και πάλι ότι τίποτα δεν έχει χαθεί. Μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ καταφέραμε να νικήσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ελπίζω να δείξουμε την ίδια αντίδραση στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, που ακολουθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου