Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ελλάδα: Τα δεδομένα για παραμονή και πλέι οφ

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον στη «μάχη» των πλέι-οφ και της παραμονής, δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Όρθιος στη μάχη των πλέι οφ έμεινε ο Άρης που με τη νίκη του επί του Αστέρα έφτασε τους 39 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον Ολυμπιακό Βόλου. Την επόμενη αγωνιστική οι δυο ομάδες παίζουν μεταξύ τους σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον της ομάδας του Σάκη Τσιώλη στο φετινό πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη πάει για δύο αποτελέσματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού του αρκεί και η ισοπαλία για να εξασφαλίσει τα πλέι οφ. Ακόμα και να χάσει η υπόθεση πλέι οφ είναι στα χέρια του, καθώς θα είναι δύο βαθμούς πάνω από τους Θεσσαλονικείς και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.
Αν ο Άρης νικήσει τον Ολυμπιακό Βόλου και την Ξάνθη στα Πηγάδια, τότε με γκέλα του Βόλου κόντρα στον Παναθηναικό παίρνει αυτός το εισιτήριο για τα πλέι οφ.  Σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας στο «Βικελίδης» την  Κυριακή,  ο Άρης δεν μπορεί να προσπεράσει με τίποτα τον αντίπαλό του και το ενδιαφέρον στρέφεται στον αιώνιο αντίπαλο ΠΑΟΚ και στα αποτελέσματα του Δικεφάλου, ο οποίος αντιμετωπίζει στο τοπικό ντέρμπι τον Ηρακλή εκτός έδρας και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα την Κέρκυρα.
Ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα του από την ήδη υποβιβασμένο Πανσερραϊκό στις Σέρρες συνεχίζει να έχει προβάδισμα στη βαθμολογία των πλέι οφ καθώς υπερέχει από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Β κατά τρεις βαθμούς.
Η βαθμολογία των πλέι οφ τώρα
1. Παναθηναϊκός 3
2. ΑΕΚ 0
3. ΠΑΟΚ 0
4. Ολυμπιακός Βόλου 0
H μάχη της παραμονής
Σε ότι αφορά την παραμονή, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα τόσο για την Λάρισα όσο και για τον Αστέρα Τρίπολης. Στα δυο παιχνίδια που απομένουν η Λάρισα θα παίξει με ΑΕΚ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός) κι ο Αστέρας Τρίπολης με Παναθηναϊκό (εκτός) και Πανιώνιο (εντός). Φαντάζει αρκετά δύσκολο και για τις δύο ομάδες να μαζέψουν βαθμούς. Πάντως μαθηματικά δεν έχουν υποβιβαστεί ακόμη, καθώς ούτε η Κέρκυρα, ούτε ο Ατρόμητος πήραν πόντο.
Όλα τα αποτελέσματα:
Ολυμπιακός-Καβάλα 3-1(58 Φουστέρ, 65′ Τζιμπούρ, 67 Μιραλάς-63 Νικολάε)
Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός 1-0 (44, Γεωργιάδης)
ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0 (33 Γκερέιρο)
ΟλυμπιακόςΒ-Ξάνθη 3-0 (34 Σανκαρέ, 68 Σολάκης, 84 Τομάς)
Εργοτέλης-Ηρακλής 1-0 (33 Χίμπλινγκερ)
Κέρκυρα-Πανιώνιος 1-2 (63 Επστάιν-30 Μήτρογλου, 79 Σιόβας)
ΠΑΟΚ-Λάρισα 1-0 (68 Αθανασιάδης)
Αστέρας Τρ-Αρης 1-2 (34 Ορόθκο-44 Κόκε, 65 Λαζαρίδης)
Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 70
2. Παναθηναϊκός 57
3. ΑΕΚ 46
4. ΠΑΟΚ 44
5. Ολυμπιακός Β 44
6. Άρης 39
7. Καβάλα 38
8. Εργοτέλης 36
9. Ξάνθη 35
10. Πανιώνιος 34
11. Ηρακλής 33
12. Κέρκυρα 30
13. Ατρόμητος 30
14. Αστέρας Τρ 28
15. Λάρισα 25
16. Πανσερραϊκός 23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου