Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ετοιμάζει Μιλίτο ο Λεονάρντο

 Ετοιμάζει Μιλίτο ο Λεονάρντο Στον Ντιέγκο Μιλίτο φαίνεται να καταλήγει ο Λεονάρντο για την κορυφή της επίθεσης της Ίντερ ενόψει της κόντρας των πρωταθλητών Ευρώπης με την Σάλκε για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός των «νερατζούρι» είδε τους παίκτες του  να μην μπορούν να κάνουν πολλές ευκαιρίες κόντρα στην πρώην του ομάδα ενώ και όσες δημιούργησαν με κόπο τις χάλασαν με άνεση πότε ο Ετό και πότε ο Πατσίνι.

Με την απογοήτευση να είναι τεράστια στο στρατόπεδο της Ίντερ έπειτα  από την ήττα στο «Ντέρμπι ντε λα Μαντονίνα» ο  Λεονάρντο βλέπει στο πρόσωπο του Αργεντινού στράικερ την λύση στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τώρα τελευταία η πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Οι υπόλοιποι επιθετικοί της Ίντερ  βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση έπειτα από το βαρύ 3-0 που τους «φιλοδώρησαν» οι «ροσονέρο» και ο  Λεονάρντο που γνωρίζει πολύ καλά από ψυχολογία θα βάλει τον «φρέσκο» διεθνή επιθετικό που έχει ταλαιπωρηθεί από διάφορους τραυματισμούς φέτος.

Ήδη τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στο ντέρμπι όταν βέβαια όλα είχαν κριθεί αλλά αυτό που «μετράει» είναι πως έβγαλε το 30λεπτο χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση και  έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για την βασική ενδεκάδα των «νερατζούρι» ενόψει του αγώνα της Τρίτης.


Οι αποδόσεις της 10bet για τον αγώνα των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ στο  «Σαν Σίρο»  είναι:

Ίντερ: 1.53

Ισοπαλία: 3.82

Σάλκε: 6.67

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου