Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ρονάλντο; Παρών!

Ρονάλντο; Παρών!Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να έχει πει στον Ζοσέ Μουρίνιο ότι είναι έτοιμος για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League.
Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», ο Πορτογάλος σταρ μίλησε με τον συμπατριώτη του προπονητή και θεωρεί ότι μπορεί να παίξει απέναντι στην Τότεναμ, παρά την αντίθετη γνώμη του ιατρικού τιμ των «μερένχες». Ο Μουρίνιο φέρεται να έχει ρωτήσει από την Κυριακή (03/04) τον Ρονάλντο για το πώς αισθάνεται και αυτός παρουσίασε τον εαυτό του ετοιμοπόλεμο.
Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Ρονάλντο φέρεται να είπε στον προπονητή του ότι με μια ένεση θα μπορεί να αγωνιστεί απέναντι στους Λονδρέζους. Το ιατρικό τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης πάντως διαφωνεί με τη συμμετοχή του Ρονάλντο στον αγώνα της Τρίτης (05/04) και φοβούνται πιθανή υποτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου