Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ανανεώνουν Γκατούζο, Ζέεντορφ

Ανανεώνουν Γκατούζο, ΖέεντορφΤι κι αν διανύουν τα τελευταία ποδοσφαιρικά τους χρόνια; Η Μίλαν έχει δείξει ότι κρατάει τους μεγάλους παίκτες της μέχρι να τους… ξεζουμίσει εντελώς, κάτι που προτίθεται να κάνει και με τους Γκατούζο, Ζέεντορφ.


Αρχικά, για τον Ιταλό αρχηγό της, για τον οποίο ενδιαφέρον έντονο φαίνεται να έχει επιδείξει και ο Ολυμπιακός, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι εξέφρασε την πίστη του ότι θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του.
«Δεν νομίζω ότι θα φύγει. Έχει συμβόλαιο με εμάς και για την επόμενη σεζόν και ακόμα και αν έρθει μια μεγάλη πρόταση, θα παραμείνει», σχολίασε ο Γκαλιάνι που πάντως ήταν σε στιγμές ευφορίας μετά το 3-0 επί της μισητής συμπολίτισσας Ίντερ.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και με τον γερόλυκο Κλάρενς Ζέεντορφ, παρά τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα. «Έχω πει πάρα πολλές φορές το πόσο καλά περνάω στο Μιλάνο, εξάλλου είμαι εδώ εννέα χρόνια. Σέβομαι πολύ την ομάδα και τα συναισθήματα μου είναι πολύ ιδιαίτερα. Σε λίγο καιρό θα υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο» αποκάλυψε ο Ολλανδός και συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω να διαφωνήσουμε στο συμβόλαιο που θα μου προτείνει η διοίκηση, όλα θα κυλήσουν ομαλά και στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου