Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ραντεβού με την Ιστορία! (videos)

Ραντεβού με την Ιστορία! (videos)Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το «14 στα 14» απέναντι στην Καβάλα στην έδρα του και πλέον θέλει νίκη κόντρα στη Λάρισα για να σπάσει τα ρεκόρ! Το gazzetta.gr αναλύει...
Ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει τη Λάρισα στην 30ή αγωνιστική της Superleague, ώστε να πραγματοποιήσει το απόλυτο στο «κάστρο» του και να γράψει Ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το gazzetta.gr θυμίζει και αναλύει το χρονικό του «ερυθρόλευκου» θριάμβου...

«Καθάρισε» εύκολα!

Ολυμπιακός-Κέρκυρα, 2η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τη «νεοφώτιστη» Κέρκυρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague, προερχόμενος από ήττα στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή. Οι Πειραιώτες δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Φαίακες και νίκησαν 2-0 χάρη σε τέρματα των Μέλμπεργκ και Ριέρα.

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, 4η αγωνιστική: Το τελικό 3-0 φανερώνει πόσο εύκολα οΟλυμπιακός έκαμψε την αντίσταση των Αρκάδων, πραγματοποιώντας έτσι τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο Φάληρο. Πάντελιτς (36'), Φουστέρ (62') και Φυτανίδης με αυτογκόλ (72') διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου, 5η αγωνιστική: Οι ποδοσφαιριστές του Βαλβέρδε έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους κόντρα στον... συνονόματο από τον Βόλο και στο 21' είχε γίνει το 2-0 με γκολ του Κέβιν Μιραλάς.
Είχε προηγηθεί το τέρμα του Τοροσίδη στο 7', στη συνέχεια μείωση του σκορ από τον Ούμπιντες (71'), ενώ το τελικό σκορ (3-1) διαμορφώθηκε στο 91' με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Βέλγου επιθετικού.

Ολυμπιακός-Πανιώνιος, 9η αγωνιστική: Από τις πιο άνετες νίκες των Πειραιωτών στο «κάστρο» τους. Το πρώτο ημίχρονο ήταν λίγο δύσκολο, αλλά μετά το γκολ του Μιραλάς στο 34' η συνέχεια... πανεύκολη! Μιραλάς (34', 68'), Τοροσίδης (51'), Πάντελιτς (78'), Ριέρα (93) συνέθεσαν το παζλ του 5-0.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος, 14η αγωνιστική: Το 2-1 ήρθε πιο εύκολα για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε απ' ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, αφού οι «ερυθρόλευκοι» προήγηθηκαν νωρίς με τους Φουστέρ (34') και Μιραλάς (36), ενώ ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει στο 93'.

Ολυμπιακός-Ηρακλής, 16η αγωνιστική: Από τα πιο ήσυχα απογεύματα στο φαληρικό γήπεδο. «Ποδαρικό» στο 2011 με νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στον «γηραιό». Το σκορ άνοιξε ο Νταβίντ Φουστέρ στο 32' και τη νίκη «σφράγισε» στο 83' ο Μάρκο Πάντελιτς.

Ολυμπιακός-Καβάλα, 28η αγωνιστική: Το «14 στα 14» είναι γεγονός, αφού ο Ολυμπιακόςνίκησε την Καβάλα 3-1 παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
Στο 58' ο Φουστέρ έβαλε μπροστά τους πρωταθλητές, ο Νικουλάε ισοφάρισε στο 63', στην αμέσως επόμενη φάση (65') όμως ο Τζιμπούρ με κεφαλιά-δυναμίτη έκανε το 2-1. Στο 67' ο Μιραλάς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Ζορίστηκε αλλά... τα κατάφερε!

Ολυμπιακός-Άρης, 7η αγωνιστική: Ένα γκολ του Άλμπερτ Ριέρα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αρκετό στον Ολυμπιακό για να λυγίσει τον αξιόμαχο Άρη. Οι Πειραιώτες μπορεί να μην είχαν πιάσει καλή απόδοση εκείνη την μέρα, οι τρεις βαθμοί όμως μπήκαν στο «σακούλι» που αφορά το πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός, 18η αγωνιστική: Τα «Λιοντάρια» από τις Σέρρες έβγαλαν την... ψυχή στους αστέρες του Ολυμπιακού, οι οποίοι πάντως επικράτησαν με 4-2. Στο 52' ο Πάντελιτς έκανε το 1-0, στο 65' και το 67' όμως ο άσος του Πανσερραϊκού, Γιώργος Γεωργιάδης με δύο δικά του τέρματα έκανε το 1-2.

Στο 70' ο Ριέρα ισοφάρισε για λογαριασμό του Ολυμπιακού, στο 85' ο Πάντελιτς με δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-2 και το κερασάκι μπήκε από τον Ριέρα στο 89' με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη, 21η αγωνιστική: Ίσως η χειρότερη φετινή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Πειραίωτες από αυτό το ματς κρατούν μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι οποίοι ήρθαν με αυτογκόλ του Αντεφέμι στο 45'.

Ολυμπιακός-Εργοτέλης, 25η αγωνιστική: Στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ούρκο Πάρντο απέκρουσε πέναλτι στο 30', κρατώντας το 0-0 σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός. Στην επανάληψη οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά και καθάρισαν το ματς με γκολ των Μοδεστό (47'), Πάντελιτς (58') και Μιραλάς (65).


«Βασιλιάς» στα παιχνίδια υψηλής επικινδυνότητας!

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, 11η αγωνιστική: Το υποτιθέμενο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής μετατράπηκε σε... περίπατο για τον Ολυμπιακό, αφού οι Πειραιώτες κέρδισαν τον «δικέφαλο» με 3 - 0.
Ο Μιραλάς στο 37' έκανε το 1-0, ο Βέλγος διπλασίασε τα τέρματα, δικά του και Ολυμπιακού στο 72', και ο Ντένις Ρόμενταλ στο 87' έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, 23η αγωνιστική: Σε ένα ματς όπου έγιναν σοβαρά διαιτητικά λάθη απέναντι και στις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον «αιώνιο» αντίπαλό του Παναθηναϊκό και «σφράγισε»... ανεπίσημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Μιραλάς έβαλε μπροστά στο σκορ τους «ερυθρόλευκους» στο 20', ο Λέτο στο 58' ισοφάρισε και στο 91' ο Τζιμπούρ έδωσε τη μεγάλη νίκη στους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ, 27η αγωνιστική: Ίσως η... ιδανική φιέστα μιας ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Το σενάριο; Ιδανικό! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ και με νίκη κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα.
Η Ιστορία έγραψε το 6-0, μία από τις μεγαλύτερες νίκες των Πειραιωτών απέναντι σε παραδοσιακό αντίπαλό τους, κατάκτηση του πρωταθλήματος και φιέστα μέσα στην έδρα τους!
Τζιμπούρ (2', 61'), Μέλμπεργκ (7'), Φουστέρ (20'), Μιραλάς (68'), Χολέμπας (71') τα τέρματα του Ολυμπιακού.
Μοιράσου το:

Σχετικά video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου