Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

H κίνηση της αγοράς

H κίνηση της αγοράςΤζίρο μεγαλύτερο του 50% του συνόλου των σημερινών πονταρισμάτων έχει «τραβήξει» η αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 39ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ μεταξύ της πρωτοπόρου ΚΠΡ και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.


Σχεδόν το 90% των παικτών έχουν επιλέξει τον άσο των πρωτοπόρων με την απόδοση του να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1.58.

Από εκεί και πέρα τα παιχνίδια που έχουν προσελκύσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των παικτών (πάντα βάσει τζίρων) είναι τα Αλμερία-Μπιλμπάο,  ΦΣΒ Φρανκφούρτης-ΜπόχουμΦροζινόνε-Σιένα καιΈλφσμποργκ-Χάκεν.

Αναφορικά με την προτίμηση των παικτών τα πλέον… καυτά σημεία αποτελούν  ο άσος για ΚΠΡ και Έλφσμποργκ, το διπλό της Μπόχουμ, το under στα Φροζινόνε-Σιένα και Ναντ-Μπουλόν και η νίκη σε συνδυασμό με το over στο ματς Γκόου Αχέντ Ίνγκλς-Ρούζενταλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου