Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ισπανία: Κρίνει πολλά η 30η αγωνιστική

Ισπανία: Κρίνει πολλά η 30η αγωνιστικήΕξι αγώνες περιλαμβάνονται στο Κυριακάτικο πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Σήμερα μπορεί να μην υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι αλλά μετά τη νίκη της Σπόρτινγκ Χιχόν στο «Μπερναμπέου» και την ήττα της Βιγιαρεάλ από την Μπαρτσελόνα η μάχες για Ευρώπη και σωτηρία έχουν «ανάψει» για τα καλά.





ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ



Στον αγώνας του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς σκορ.

Εσπανιόλ:
 Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η καταλανική ομάδα ήταν ίσως η αποκάλυψη της Πριμέρα. Το 2011 όμως η απόδοση της Εσπανιόλ έπεσε κατακόρυφα και πλέον τίποτα δε θυμίζει την ομάδα που θαυμάσαμε τις πρώτες αγωνιστικές. Την περασμένη αγωνιστική οι «μπιανκαθούλες» έχασαν από την Μάλαγα με 2-0 και υποχώρησαν ακόμα  περισσότερο στην βαθμολογία.


Η ευρωπαϊκή έξοδος από εκεί που φαίνονταν σίγουρη τώρα είναι τουλάχιστον επισφαλής. Φορλίν, Ντε Λα Πένια και Ματιόνι οι απόντες ενώ επιστρέφει ο Καγεχόν που εξέτισε.


Σανταντέρ:  Η νίκη επί της Σοσιεδάδ πριν από δύο εβδομάδες με 2-1 έδειξε πόσο αποφασισμένοι είναι στην Καντάμπρια για τη σωτηρία. Οι παίκτες του Μαρσελίνο Τοράλ  πριν από αυτό το παιχνίδι είχαν τέσσερις ματς να χαρούν νίκη και αυτό το αποτέλεσμα τους ανέβασε το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Σήμερα στη Βαρκελώνη έχουν δύσκολη αποστολή αλλά με την απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού να βρίσκεται στους τέσσερις βαθμούς περιθώρια για χαλάρωση δεν υπάρχουν. Ο αμυντικός Φρανθίς είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού αλλά επιστρέφει ο Ενρίκε στα στόπερ.


ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ


Στον αγώνα του πρώτου γύρου η λευκή ισοπαλία (0-0) έκρινε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.


Λα Κορούνια: Πολύ κρίσιμο το σημερινό ματς για τους γηπεδούχους. Το «Ριαθόρ» αναμένεται να έχει πολύ κόσμο-  πάντως σίγουρα δε θα γεμίσει- που θα προσπαθήσει να σπρώξει την ομάδα προς το τρίποντο. Η κατάκτηση της νίκης είναι επιτακτική ανάγκη για την Λα Κορούνια αφού η απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού είναι μόλις δύο βαθμοί και η Μαγιόρκα δεν χαρίζεται εφόσον σε βρει μπόσικη.


Την περασμένη αγωνιστική οι Γαλιθιάνοι έχασαν εντός έδρας από τη Λεβάντε με 1-0 και αυτό σίγουρα ήταν πολύ κακό νέο για αυτούς. Τα καλά νέα για τον Λοτίνα είναι η επιστροφή του Πάμπλο Άρβαρεθ από τιμωρία και οι Ρούμπεν Πέρεθ, Ρίκι και Λάουρε αποθεραπεύθηκαν. Μοναδικός σίγουρος απόντας ο Ντεσμάρετς.


Μαγιόρκα:
 Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας η νίκη της 29ης αγωνιστικής για τη Μαγιόρκα που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σαραγόσα με 1-00 και να ξεφύγει από την διακεκαυμένη ζώνη.


Με 38 βαθμούς έχει την άνεση  και το άγχος έχει «πετάξει» για τα καλά. Το θέμα όμως είναι πως πριν από λίγο καιρό μιλούσαμε για ευρωπαϊκή έξοδο των «νησιωτών» και τώρα θεωρείται επιτυχία η εξασφάλιση της σωτηρίας. Από το σημερινό παιχνίδι του «Ριαθόρ» θα απουσιάσει ο Ντε Γκουζμάν που είναι τιμωρημένος.



ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΑΛΑΓΑ

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Μάλαγα είχε νικήσει με 1-0 την σημερινή της αντίπαλο.

Λεβάντε:
 Με το σπουδαίο διπλό της περασμένης αγωνιστικής έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία της. Βλέπετε η Λα Κορούνια την οποία κέρδισε μέσα στο «Ριαθόρ» με 1-0 είναι μια ομάδα που διεκδικεί μαζί με τους Λεβαντίνους την σωτηρία της και το κέρδος για τους φιλοξενουμένους ήταν διπλό.


Σήμερα ως γηπεδούχοι καλούνται να συνεχίσουν το εκπληκτικό για τα δεδομένα του συλλόγου σερί των πέντε αγώνων χωρίς ήττα και να βάλουν θεμέλια για την σωτηρίας τους. Αν δεν αγωνιστεί ο Καϊσέδο που δίνεται αμφίβολος τα πράγματα στην επίθεση θα είναι πολύ δύσκολα ενώ είναι τιμωρημένος ο Τσάβι Τόρες και δεν θα πάρει θέση στα χαφ.

Μάλαγα: Άλλη μια ομάδα που μάχεται για την σωτηρία της. Εξάποντο το … ματς που θα γίνει στο Λεβάντε με την Μάλαγα να έχει δημιουργήσει μια μίνι παράδοση όποτε πάει στην έδρα της σημερινής αντιπάλου της αφού στα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσαν εκεί η Μάλαγα έφυγε νικήτρια με το ίδιο πάντα σκορ (1-0).


Σήμερα οι παίκτες του Πελεγκρίνι έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν πως δεν αξίζουν να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αφού και η Λεβάντε βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και  έχει τον ίδιο στόχο. Δεν αναφέρονται σημαντικές απουσίες.


ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ

Στο ματς του πρώτου γύρου η Χέρκουλες είχε πάρει το τρίποντο νικώντας με 2-1 την Σοσιεδάδ.

Σοσιεδάδ: 
Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές και η Σοσιεδάδ θα πρέπει να συνέλθει άμεσα εάν επιθυμεί να αγωνίζεται και του χρόνου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι που έδωσε για το ισπανικό πρωτάθλημα έχασε με 2-1 από την Σανταντέρ και έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη της παραμονής.



Με έξι βαθμούς απόσταση από τις ομάδες που υποβιβάζονται δεν μπορεί να αισθάνονται ασφάλεια οι Βάσκοι οπότε σήμερα θα βγουν στο «Ανοέτα» με περίσσιο πάθος και με στόχο μόνο την κατάκτηση της νίκης που τους δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Χέρκουλες: Στην βαθμολογία του δεύτερου γύρου η Χέρκουλες υποβιβάζεται και χρωστάει και για του χρόνου. Απογοητευτική η πορεία των νεοφώτιστων μέσα στο 2011 καθώς δεν μπορούν να πάρουν νίκη ούτε με προεδρικό διάταγμα και πλέον «βυθίστηκαν» στην τελευταία θέση. Τελευταία νίκη για τους παίκτες του Μίροσλαβ Τζούκιτς αυτή κόντρα στη Σαραγόσα πριν από επτά αγωνιστικές και πρίν από αυτή αφήστε το καλύτερα.


Με τέτοιες επιδόσεις δε σώζεται η σεζόν και αυτό το γνωρίζει ο νέος τεχνικός της Χέρκουλες που θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ομάδα στους ρυθμούς που ξεκίνησε στην Πριμέρα. Στον αγώνα που προηγήθηκε αυτού οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν τη συντριβή από την Οσασούνα με 4-0 και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» τους. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Τότε (επιθετικός) και Τιάγκο Γκόμεζ (μέσος).


ΣΕΒΙΛΛΗ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Σεβίλλη είχε «αποδράσει» με το τρίποντο από την έδρα της Σαραγόσα.


Σεβίλλη: Φαίνεται πως έχει αρχίσει να συνέρχεται η Σεβίλλη που κατάφερε να νικήσει μέσα στο «Μεστάγια» την Βαλένθια  με 1-0 και να βάλει «φωτιά» στην μάχη για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.  Πέντε ομάδες θα δώσουν αγώνα δρόμου και οι τρεις πιο δυνατές θα κερδίσουν τα εισιτήρια.


Βέβαια ο στόχος των Ανδαλουσιανών στο ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν αυτός αλλά μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν αλλά από το να πάει χαμένη ολόκληρη η χρονιά καλό και το Γιουρόπα. Το θετικό νέο έρχεται από την λίστα των απόντων αφού οι αμυντικοί Κάσερες και Ναβάρο εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν στην ενδεκάδα. Δεν θα συμβεί το ίδιο και με τον Ακόστα που είναι τραυματίας.


Σαραγόσα: Πολύ δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Με μία μόλις εκτός έδρας νίκη δεν μπορείς να ελπίζεις και σε πολλά στην Ανδαλουσία. Παρόλα αυτά μπάλα είναι και… γυρίζει οπότε με εμφάνιση κατά πολύ καλύτερη από αυτή της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Μαγιόρκα –ήττα με 1-0-κάτι μπορεί να γίνει.


Η απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού είναι οριακή, ένας βαθμός μόλις και περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Χωρίς τον Τόνι Ντόμπλας κάτω από τα δοκάρια της η φιλοξενούμενη λόγω τιμωρίας  ενώ θα επιστρέψει ο Παρέδες από την δική του.



ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ


Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Ατλέτικο είχε νικήσει άνετα την σημερινή της αντίπαλο με 3-0.


Οσασούνα:Τρίτη σερί νίκη, αυτή την φορά με «θύμα» την Χέρκουλες, αλλά τώρα το σκορ… ξέφυγε καθώς το 4-0 και μάλιστα εκτός έδρας δεν ήταν αναμενόμενο. Μπορεί η Οσασούνα να βρίσκεται σε συνεχή άνοδο αλλά αυτό το αποτέλεσμα  ξάφνιασε όσους γνωρίζουν από ισπανικό πρωτάθλημα. Ο σύλλογος της Παμπλόνας έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του από την μέρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ο Μεντιλιμπάρ.


Έχει αναμορφώσει τους «ροχίγιος» και μέσα από τις νίκες αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος της αλλαγής. Σήμερα στο «Ρέινο ντε Ναβάρα» οι φίλοι της Οσασούνα θα έχουν την ευκαιρία να «ευχαριστήσουν» τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας τους και να τους «σπρώξουν» στη νίκη που θα σημάνει αυτόματα πως στην Παμπλόνα τα όνειρα για Ευρώπη δεν είναι απαγορευμένα… Απόντες και σήμερα οι Αράντα και Ρούπερ ενώ ο Παντιάνι αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος.



Ατλέτικο Μαδρίτης: Εντάξει το ντέρμπι με την Ρεάλ ήταν πολύ δύσκολο να το κερδίσει αλλά να μην φανεί απειλητική στην εστία του Κασίγιας παρά μόνο όταν ήθελε ο Αγκουέρο πάει πολύ. Μόνο οι ατομικές ενέργειες του Αργεντινού φορ  προβλημάτισαν τον διεθνή τερματοφύλακα των «μερένχες», με δικό του γκολ μείωσαν οι «ροχιμπλάνκος» σε 2-1 αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό από την αναμέτρηση με τους «γείτονες».


Σήμερα όμως δεν θα αγωνιστεί ο Κουν αφού είναι τιμωρημένος και όλοι στο στρατόπεδο της Ατλέτικο ελπίζουν να πάρει το «όπλο» του ο Ντιέγκο Φορλάν γιατί αν περιμένον από τους υπόλοιπους….



Στο ψαχνό: Ξεκινάω από την ανεβασμένη Οσασούνα και προτείνω τον άσο της ( 2.41 στην 10bet) συνεχίζω με τον άσο της Σοσιεδάδ (1.83 στην 10bet) και κλείνω  με τον άσο της Σεβίλλης (1.53 στην 10bet).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου