Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Σάλκε : Απουσίες για Σάλκε εν όψει Ίντερ

Schalke+04+Training+365
Με πολλές απουσίες η Σάλκε καλείται να αντιμετωπίσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα την Ίντερ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι "βασιλικοί μπλε" επιβλήθηκαν σε ένα ματς που διακόπηκε λόγω επεισοδίων, μεσκορ 2-0 της Σεντ Πάουλι, ωστόσο οι απουσίες που αποκόμισε, "πληγώνουν" την ομάδα του Γκεζελκίρχεν.

Οι Κριστόφ ΜέτζελντερΜάριο Γκαβράνοβιτς και Πέερ Κλούγκε αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με τους "νερατζούρι".

Ο Μέτζελντερ αποχώρησε με σπασμένη μύτη, ο Γκαβράνοβιτς, η κατάσταση του οποίου θεωρείται και η πιο σοβαρή, με πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Κλούγκεμε μυϊκό τραυματισμό στο πόδι.

«Ο Κριστόφ, ίσως, μπορεί να αγωνιστεί με μάσκα στο πρόσωπο, αλλά οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές θα πρέπει να κάνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή τους» τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Ραλφ Ράνγκνικ, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου