Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Επιστροφή στις νίκες με 4αρα!

dortmund

Η Ντόρτμουντ, μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκας Μπάριος, επέστρεψε στις επιτυχίες συντρίοβοντας με 4-1 το Αννόβερο στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε έτσι τους 65 βαθμούς, έναντι 58 της δεύτερης Λεβερκούζεν, που άλωσε το «Φριτς Βάλτερ Στάντιον», κερδίζοντας την Καϊζερσλάουτερν.
Το Αννόβερο από τη μεριά του επέστρεψε στις ήττες και παρέμεινε στους 50 βαθμούς. Και σε συνάρτηση με τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου στην «Αλιάνζ Αρίνα» με 1-0 επί της Γκλάντμπαχ έπεσε στην τέταρτη θέση. Οι Βαυαροί ανέβηκαν στην τρίτη, με έναν βαθμό περισσότερο, και απέκτησαν προβάδισμα για την έξοδο στο Champions League.
Το Αννόβερο προηγήθηκε στο 57′ με τον Αμπντελαουέ, ωστόσο η Ντόρτμουντ ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση μέσα σε επτά λεπτά. Ισοφάρισε στο 59’ με τον Γκέτσε και πήρε προβάδισμα με την κεφαλιά του Μπάριος στο 64’. Ο διεθνής Παραγουανός επιθετικός διαμόρφωσε το 3-1 με το 13ο φετινό του γκολ και ο Γκρόσκρετζ το τελικό 4-1 στο 83’.
Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα διατηρήθηκε, με 58 βαθμούς πλέον, η Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες», χάρη στο γκολ του Σαμ στο 74ο λεπτό, επικράτησαν εκτός έδρας με 1-0 της Καϊζερσλάουτερν και κατέκτησαν το τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» τους στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η 10η εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Γιουπ Χάινκες στο φετινό πρωτάθλημα. Η «Λάουτερν» από τη μεριά της παρέμεινε κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.
Κερδισμένη της αγωνιστικής η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί, χάρη στο γκολ του Άριεν Ρόμπεν, επικράτησαν με 1-0 της Γκλάντμπαχ στην «Αλιάνζ Αρίνα» και πέρασαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στο Champions League της ερχόμενης περιόδου. Η ουραγός Μπορούσια γνώρισε ακόμα μία ήττα και πλέον πρέπει να ετοιμάζει… τις βαλίτσες για τη δεύτερη κατηγορία.
Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:
Μπάγερν – Γκλάντμπαχ 1-0
78’ Ρόμπεν
Βέρντερ – Στουτγάρδη 1-1
34’ Φρινγκς – 13’ Χαϊνάλ
Ντόρτμουντ – Ανόβερο 4-1
60’ Γκότσε, 64’ και 74’ Μπάριος, 83’ Γκρόσκρετζ – 56’ Αμπντελάουε
Μάιντς – Φράιμπουργκ 1-1
75’ Αλάγκουϊ – 1’ Σισέ
Καϊζερσλάουτερν – Λεβερκούζεν 0-1
74’ Σαμ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου