Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Γαλλία: Εκτός έδρας τεστ για υποψήφιους πρωταθλητές

Γαλλία: Εκτός έδρας τεστ για υποψήφιους πρωταθλητέςΜακριά από το γήπεδο τους δοκιμάζονται οι δύο βασικότεροι αντίζηλοι της πρωτοπόρου Λιλ στη σημερινή 2η και τελευταία πράξη της 29ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

 Η μεν Λιόν ταξιδεύει στη Νίκαια για να αναμετρηθεί με τη Νις ενώ η κάτοχος του τίτλου Μαρσέιγ παίζει καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της αδύναμης εφέτος Λανς στην έδρα της τελευταίας.

ΝΙΣ-ΛΙΟΝ

ΝΙΣ:
 Σε λίαν καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό η ομάδα της Κυανής Ακτής συμπλήρωσε με τη νίκη 1-0 στην παράταση επί της σημερινής της αντιπάλου πέντε ματς δίχως ήττα και συνεχίζει να απομακρύνεται από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στα επιπλέον θετικά για τους γηπεδούχους η επιστροφή του Ντιγκάρ στις προπονήσεις και ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αντίθετα εκτός μάχης παραμένουν οι έτερο λαβωμένοι Ελμπιΐκ , Φαέ και Μπενε Σααντά.


ΛΙΟΝ: Τρεις αλλά λίαν σημαντικές απουσίες έχουν οι φιλοξενούμενοι καθώς είναι τιμωρημένος ο Ζερεμί Τουλαλάν τη θέση του οποίου πιθανό να πάρει στην 11αδα ο Μαξίμ Γκοναλόν ενώ εκτός μάχης είναι οι Μίτσελ Μπάστος  και Σέζαρ Ντελγκάδο. Η ομάδα του Κλοντ Πιουέλ είναι σε επίσης πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά η εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην δυνατή εφέτος Ρεν σίγουρα ήταν ένα μικρό πλην σημαντικό πισωγύρισμα στην προσπάθεια των «λιονέ» να μείνουν όσο γίνεται πιο κοντά στην πρωτοπόρο Λιλ. Μετράει συνολικά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι πιο πρόσφατα της ματς στο πρωτάθλημα.


ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ:
 Ο τεχνικός των «στεφανουά» Κριστόφ Γκαλτιέ συμπεριέλαβε 18 παίκτες στην αποστολή για το ματς στο «Ζοφρουά Γκισάρ» με τον Μουσταφά Μπαγιάλ να είναι ανάμεσα τους παρά το γεγονός ότι ήταν αμφίβολη η παρουσία του εξ αιτίας τραυματισμού. Αντίθετα εκτός μάχης παραμένουν οι λαβωμένοι Αντρού, Περέν, Μαρσάλ , Κρος και Σανογκό. Βελτιωμένη στα δύο τελευταία ματς έχει μία νίκη και μία ισοπαλία ενώ προηγούμενα μετρούσε τέσσερις σερί ήττες θέλει τη νίκη για να αυξήσει τις ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.


ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Αν και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα δύο πιο πρόσφατα της ματς το μόνο θετικό από  βαθμολογικής πλευράς ήταν η ισοπαλία 2-2 εντός έδρας με τη Μπορντό αν και προηγήθηκε 2-0. Προηγούμενα είχε ηττηθεί εκτός από τη Λιλ στο φινάλε του ματς και συνολικά αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία της πέντε ματς στα οποία όμως έχει τέσσερις ισοπαλίες.Στα αρνητικά και ο τραυματισμός του Γκομίς ενώ παραμένουν εκτός μάχης οι λαβωμένοι Σαμασά, Μπονγκ, Λοριό και Καντίρ.


ΛΑΝΣ- ΜΑΡΣΕΪΓ

ΛΑΝΣ:
 Ο τεχνικός της γηπεδούχου που μάχεται για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού  Λάζλο Μπόλονι έχει συμπεριλάβει 19 παίκτες στην αποστολή για το αποψινό ματς με το οποίο κλείνει η αγωνιστική. Ανάμεσα τους είναι και ο γκολκίπερ Σαμουέλ Ατρούς καθώς είναι αμφίβολη εξ αιτίας τραυματισμού η παρουσία του Βέντραν Ρούνγιε που τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα στο φιλικό της Γαλλίας με την Κροατία και η συμμετοχή του Κροάτη διεθνή θα αποφασιστεί σήμερα. Εκτός μάχης για την αναμέτρηση στο «Φελίξ Μπολάρ» είναι οι λαβωμένοι Κεντρού, ΠΟλέτ, Κοβάσεβιτς και Ζοζέφ Μοντρός καθώς παραμένουν λαβωμένοι. Προέρχεται από την επιβλητική εκτός έδρας νίκη 4-1 επί της Μονπελιέ την πρώτη στα τελευταία της έξι ματς.


ΜΑΡΣΕΪΓ: Για τους πρωταθλητές δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην προσπάθεια τους να επαναφέρουν στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση από την πρωτοπόρο Λιλ. Με τις δύο σερί της νίκες συμπλήρωσε πέντε στα έξι τελευταία της ματς  έχοντας μάλιστα αντιμετωπίσει στα τρία πιο πρόσφατα εξ αυτών τρεις αντιπάλους από την πρώτη 6αδα. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνε Ντιαβαρά που όμως ξεπέρασε τον τραυματισμό ο οποίος τον ταλαιπωρούσε και τη θέση του στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Γκάμπριελ Χάιντζε είναι ένας εκ των Μπιά, Φανί  ή Χίλτον. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ σκέπτεται να βάλει βασικό στην επίθεση τον Ρεμί.


Στο …ψαχνό: Η Μαρσέιγ όσο και αν η Λανς καίγεται επίσης για τους βαθμούς και προέρχεται από ένα θρίαμβο εκτός έδρας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη.
Η απόδοση του διπλού στο ματς  αυτό στην 10bet είναι το διόλου ευκαταφρόνητο 1,99. Λιγότερο εύκολη η αποστολή της Λιόν στη Νίκαια και για το λόγο αυτό θα επιλέξουμε το under 2,25 με απόδοση 1,79 στην ίδια εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου