Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Πορτογαλία: Τιτανομαχία στη Λισσαβόνα

Πορτογαλία: Τιτανομαχία στη ΛισσαβόναΗ τιτανομαχία , όμως μόνον για την τιμή των όπλων αφού η  φιλοξενούμενη ομάδα λογικά δεν πιάνεται με τίποτα, της περυσινής πρωταθλήτριας Μπενφίκα με την ασταμάτητη εφέτος Πόρτο ξεχωρίζει στο σημερινό καρέ των παιχνιδιών για την 25η αγωνιστική στην Πορτογαλία.


ΟΛΙΑΝΕΝΣΕ-ΝΑΒΑΛ

ΟΛΙΑΝΕΝΣΕ:
 Σε τραγική κατάσταση τον τελευταίο καιρό η γηπεδούχος αγνοεί τη χαρά της νίκης στα έξι της τελευταία ματς όπου έχει τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες (δύο εξ αυτών στα πιο πρόσφατα παιχνίδια). Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον τεχνικό της Νταούτο Φακίρα αφού εκτός μάχης για τρεις μήνες βγήκε ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Αντρέ Μικαέλ και θα …κάνει παρέα στους επίσης εκτός μάχης λαβωμένους εδώ και καιρό Νούνο Πιλότο, Ζοάο Γκονζάλβες. Παράλληλα αμφίβολη για ανάλογη αιτία είναι η συμμετοχή των  Πάουλο Σέρτζιο και Νταντί ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικός γκολκίπερ Ρικάρντο Μπαπτίστα. Αντίθετα επιστρέφει από υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του ο στόπερ Μεξέρ.

ΝΑΒΑΛ: Και αυτή δεν τα πάει καλά τελευταία καθώς αγνοεί τη χαρά της νίκης στα πέντε πιο πρόσφατα της ματς αλλά έχει τέσσερις ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Μοναδικό νέο πρόβλημα για τον τεχνικό της η τιμωρία του πλάγιου μπακ Καμόρα αλλά αντίθετα επιστρέφουν οι Ντάνιελ , Ορέστες, Κονσεϊσάο, Καρλίτος, Μασάδο και Ζοάο Πέδρο. Παραμένουν μακροχρόνια εκτός μάχης οι  Νταβίντε και Πρεβιτάλι.

ΡΙΟ ΑΒΕ- ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ
ΡΙΟ ΑΒΕ: Η ήττα 1-0 από τη Μπράγκα εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε τέλος σε ένα σερί πέντε αγώνων δίχως ανάλογη πίκρα. Διάστημα μάλιστα στο οποίο βασισμένη στην ανίκητη της άμυνα (ούτε ένα γκολ παθητικό) είχε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Έτσι το απαραβίαστο της εστίας της ομάδας του Κάρλος Μπρίτο  σταμάτησε στο ρεκόρ σωματείου των 600 αγωνιστικών λεπτών. Παραμένουν εκτός μάχης οι λαβωμένοι Μπρούνο Κίνα, Φελίσιο και  Λιόν ενώ  τιμωρημένος είναι ο Ταραντίνι αλλά επιστρέφει  ο πλάγιος μπακ Ζε Γκόμες.

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ: Η εντός  έδρας νίκη 2-1 επί της  Νασιονάλ, η πρώτη στα τελευταία έξι ματς της έδωσε μία σημαντική ανάσα στην προσπάθεια της να μείνει εκτός ζώνης υποβιβασμού. Απών θα είναι ο τιμωρημένος κεντρικός αμυντικός Ρικάρντο Σίλβα αλλά και οι μακροχρόνια λαβωμένοι  Ρεγκούλα, Μπρούνο Γκάλο, Σίλβα, Ζε Πέδρο, Ντζικινέ και αμφίβολη για ανάλογη αιτία η συμμετοχή των Μπρασάο, Πίτμπουλ. Αντίθετα επιστρέφει ο Βαλντομίρο.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ- ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ:
 Κάθε άλλο παρά σε καλή κατάσταση είναι τον  τελευταίο καιρό η γηπεδούχος καθώς η εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Πορτομονένσε την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η 4η της στα τελευταία έξι ματς στα οποία έχει μόλις μία νίκη. Εξακολουθεί παρόλα αυτά να ελπίζει σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα θετικά η επιστροφή του στόπερ Ν’ ντιαγέ που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα για μία ακόμα φορά απόντες οι λαβωμένοι Έντσον Σίτα, Ζοάο Άλβες και Μαρανάο.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.: Νέα πρόσωπα στη διοίκηση του σωματείου με τον γνωστό μας από το σύντομο πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό Κάρλος Φρέιτας να αναλαμβάνει καθήκοντα υπεύθυνου στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «λιονταριών» που δεν έχουν δόντια εφέτος. Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον τεχνικό των πρωτευουσιάνων που εκτός από τους μακροχρόνια λαβωμένους Μανίς , Πέδρο Μέντες και Ιζμαϊλοφ  δεν θα έχει στη διάθεση του τον επίσης τραυματία Περέιρα ενώ τιμωρημένος είναι ο Αντρέ Σάντος. Μοναδική ευχάριστη νότα η επιστροφή του αρχηγού Καρίσο. Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία της έξι ματς.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ:
 Το μοναδικό κίνητρο των «αετών» είναι να μην επιτρέψουν   στη μισητή τους αντίπαλο να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου που πέρυσι είχαν αυτοί σηκώσει έπειτα από αρκετά χρόνια ξηρασίας, μέσα στη «φωλιά» τους. Η ομάδα του Ζεσούς δεν έχει προβλήματα ενόψει του ντέρμπι για την τιμή των όπλων με εξαίρεση τον Ρούμπεν Αμορίμ που υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση. Μετά από μία …κοιλιά δύο αγώνων επέστρεψε με επιβλητικό τρόπο στις επιτυχίες την προηγούμενη αγωνιστική με το σαρωτικό 5-1 εκτός έδρας επί της Πάκος Φερέιρα. Πριν από δύο μήνες είχε θριαμβεύσει στο Κύπελλο μέσα στην έδρα της αντιπάλου της.

ΠΟΡΤΟ: Την υποστήριξη περισσότερων από 3.000 οπαδών τους θα έχουν οι «δράκοι» στην προσπάθεια τους με νίκη να εκτοξεύσουν στους 16 βαθμούς την απόσταση από την σημερινή τους αντίπαλο. Ο μακροχρόνια λαβωμένος Εμνίντιο Ράφαελ είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν θα έχει στη διάθεση του ο Αντρέ Βίλας Μπόας καθώς επιστρέφουν οι Σαπουνάρου και Οταμέντι. Όπως και η αντίπαλος της η σχεδόν βέβαιη νέα πρωταθλήτρια Πορτογαλίας έχει την Πέμπτη υποχρεώσεις στο πλαίσιο της πρώτης πράξης των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο …ψαχνό: Το Χ και το 2 της Ναβάλ κόντρα στην απελπιστική τον τελευταίο καιρό είναι η βασική μας επιλογή με τις αποδόσεις αντίστοιχα στην 10bet να είναι 3,17 και 3,50.
Το under  2,25 στο λίαν σημαντικό για αμφότερες τις αντιπάλους παιχνίδι της Ρίο Άβε με τη Σετούμπαλ που στην ίδια εταιρεία δίνει 1,67 είναι η 2η μας πρόταση. Όσο για το ντέρμπι στο «Λουζ» της Λισσαβόνας εκεί δεν υπάρχει πάτημα καθώς οι δύο αντίπαλοι έχουν και την Ευρώπη να τους απασχολεί λίγα 24ωρα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου