Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ρεάλ Μαδρίτης : Χάνουν την Τότεναμ Ρονάλντο, Μπενζεμά!!!

cristiano ronaldo karim benzema
Δε θα συμμετάσχουν στον αγώνα της προσεχούς Τρίτης εναντίον της Τότεναμ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ οι άσσοι της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντοκαι Καρίμ Μπενζεμά (φωτό)!!!

Αμφότεροι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές των Μαδριλένων υποφέρουν από τραυματισμό. Εξάλλου, νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους (για τον ίδιο λόγο) έχει τεθεί και ο αριστερός μπακ Μαρσέλο.

Δήλωση σχετικά με αυτές τις απώλειες έκανε λοιπόν ο προπονητής της Ρεάλ, Ζοσέ Μουρίνιο: «Οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι. Ο Ρονάλντο, ο Μπενζεμά και ο Μαρσέλο δεν θα είναι έτοιμοι πριν από το ματς με την Μπιλμπάο το επόμενο Σαββατοκύριακο».

Τουλάχιστον, ο Πορτογάλος κόουτς πήρε και... κάποια καλά νέα από το ιατρικό δελτίο: επιστρέφει ο φορ Γκονσάλο Ιγκουαϊν!!! «Η αποθεραπεία του είναι σπουδαία είδηση για εμάς. Επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό και είναι σημαντικό που θα τον έχουμε στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και σε αυτόν αλλά και στο ιατρικό τιμ για τη γρήγορη αποθεραπεία, έκαναν όλοι σπουδαία δουλειά. Ελπίζω οι φίλοι της Ρεάλ να τον καλωσορίσουν θερμά όταν επιστρέψει».

Τέλος, ο Special One αναφέρθηκε και στις φήμες που τον θέλουν να αφήνει τη Μαδρίτη για... άλλες πολιτείες το προσεχές καλοκαίρι: «Έχω συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια ακόμα, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι πως όλοι είναι ευχαριστημένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου