Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ACB: Τον πρώτο λόγο, η κούραση

ACB: Τον πρώτο λόγο, η κούραση
Η κούραση από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις των… μισών ισπανικών ομάδων, θα παίξει...
το ρόλο της στην 28η αγωνιστική της ACB. Πιο κουρασμένες απ’ όλες οι Ρεάλ και Βαλένθια που θα λύσουν μεσοβδόμαδα της διαφορές τους.


ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΜΑΝΡΕΣΑ (+6,5)
Αδιάφορο ματς. Η μεν, Σαραγόσα, έχει σωθεί, δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ και περιμένει να τελειώσει η σεζόν. Η δε, Μανρέσα, μάλλον νιώθει ήσυχη, αφού εκτός της Αλικάντε, Γρανάδα και  Μενόρκα απέχουν 4 βαθμούς έκαστη. Θα παίξει ελεύθερα. Ο πιο ορεξάτος θα κερδίσει! Μπράβο του!

ΑΛΙΚΑΝΤΕ – ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ (+4)
Άξιζε κάτι καλύτερο στη Μπανταλόνα η Αλικάντε, όμως το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Η ήττα της δεν την αφήνει σε ησυχία, αφού Γρανάδα και Μενόρκα έχουν ελπίδες.  Για να μην παίζει με τη φλόγα, απέκτησε τον έμπειρο και τίμιο Ινιάκι Ντε Μιγκέλ, μήπως και της δώσει κάτι από την εμπειρία του. Καίγεται για την επικράτηση. Αδιάφορη η Χιπούσκοα. Τι κερδίσει, τι χάσει, ένα και το αυτό είναι. Από τη 14η θέση ούτε κινδυνεύει, ούτε προλαβαίνει τα πλέι οφ.

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (+6,5)
Δίκαια δίνεται φαβορί η Γκραν Κανάρια. Παίζει καλά, στο τσακ δεν έφυγε νικήτρια από τη Μαδρίτη (έχασε από καλάθι του Γιουλ στην εκπνοή) και θέλει τη νίκη για να περάσει τις Μάλαγα και Φουενλαμπράδα και να μπει στα πλέι οφ. Από την άλλη, υπάρχει η Βαγιαδολίδ που έχασε για πλάκα εντός από τη Μάλαγα, αλλά προς το παρόν νιώθει ασφαλήςμε τη θέση της στην πρώτη οχτάδα. Δείχνει λίγο κουρασμένη. Πάντως, έχει περιθώρια για μια ήττα.

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (-7,5)
Η προτελευταία αντιμετωπίζει μια εκ των διεκδικητριών του τίτλου. Δεν υπάρχουν πολλά να γράψεις για το ματς αυτό, παρά μόνο ότι η «βασίλισσα» είναι κουρασμένη από τα απανωτά ματς με τη Βαλένθια και ότι θα έχει το ερχόμενο παιχνίδι στο μυαλό της, που θα κρίνει και την παρουσία της στο  φάιναλ φορ της Βαρκελώνης. Η Γρανάδα μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει, αλλά θα το παλέψει.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (-1)
Ντέρμπι ευρωπαίων, με τη Βαλένθια να είναι περισσότερο κουρασμένη από την αντίπαλό της, λόγω των μαχών με τη Ρεάλ. Η γηπεδούχος ομάδα καίγεται για τη νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αρχίσει να ξεχνάει τα πλέι οφ. Επέστρεψε ο Λουίς Μπούλοκ από τραυματισμό. Από την άλλη η Βαλένθια σίγουρα είναι πιο ποιοτική ομάδα, αλλά έχει κουραστεί αρκετά και πάει μεσοβδόμαδα για το ματς της ζωή της με τη Ρεάλ.

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΜΕΝΟΡΚΑ (+10)
Μια χαρά της έκατσε η Μενόρκα τη συγκεκριμένη αγωνιστική της Φουενλαμπράδα. Είναι στην 8η θέση και λογικά εκεί θα παραμείνει αφού αντιμετωπίζει την ουραγό της λίγκας. Δύναμη η έδρα για τους γηπεδούχους, όποια αντίσταση κι αν τους προβάλει η Μενόρκα, θα τη λυγίσουν. Συν τοις άλλοις, η Μενόρκα θα είναι απογοητευμένη, αφού πάλι πάλεψε ένα ματς και μάλιστα κόντρα στην πρωταθλήτρια Κάχα Λαμποράλ. Ακόμη κι έτσι όμως, έφυγε για πολλοστή φορά με σκυμμένο το κεφάλι.

ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ (+10)
Δύσκολη η επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για την Κάχα Λαμποράλ μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της από τη Μακάμπι τελ Αβίβ λίγο πριν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Σενεγαλέζος Παπε Σο είναι μόνιμα εκτός για τους νυν πρωταθλητές, που δεν μπορούν να υπολογίζουν ούτε στις υπηρεσίες του Νεμάνια Μπιέλιτσα! Αντίθετα, επιστροφές έχουμε για την Εστουδιάντες και μάλιστα μια πολύ σημαντική, αυτή του σκόρερ Χέρμαν. Παρόλα αυτά, δύσκολα θα πετύχει κάτι καλό στην έδρα των Βάσκων. Το χάντικαπ που της δίνεται όμως, είναι αρκετά καλό.

Στο ψαχνό… Θα πάμε με το κίνητρο και θα στηριχθούμε σε αυτό. Άσος για την Αλικάντε λοιπόν, κόντρα στην αδιάφορη και κακή εκτός Χιπούσκοα. Στην κούραση και το μυαλό (που θα ταξιδεύει αλλού) της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι το δεύτερο στήριγμά μου. Άσος στοιχηματικά, κι ας κερδίσει η «βασίλισσα» με 7. Με το ίδιο σκεπτικό θα ποντάρω κατά της Βαλένθια. Άλλο ματς την ενδιαφέρει! Νίκη για τη Σεβίλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου