Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Νορβηγία: Περνάνε τα φαβορί

Νορβηγία: Περνάνε τα φαβορίΠέντε αγώνες της 2ης αγωνιστικής του νορβηγικού πρωταθλήματος διεξάγονται σήμερα. Ξεχωρίζει η βραδινή αναμέτρηση της πρωταθλήτρια Ρόζενμποργκ με την Στάμπαεκ.



ΜΟΛΝΤΕ- ΤΡΟΜΣΟ


Την περσινή σεζόν η Τρόμσο είχε νικήσει μέσα στην έδρα της Μόλντε με 3-2.

Μόλντε: Αυτό που έπαθε η Μόλντε στην πρεμιέρα σίγουρα δεν το περίμενε κανείς. Ήττα και μάλιστα με 3-0 από την νεοφώτιστη Σάρπσμποργκ  δεν είναι και μικρό πράγμα για μια ομάδα που έχει ως στόχο να «χτυπήσει» την πρωταθλήτρια Ρόζενμποργκ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλτσγκιερ είδε τους παίκτες του να μην μπορούν να κάνουν ούτε ένα συνδυασμό και να δυσκολεύονται ακόμα και πάσα να αλλάξουν. Είναι βέβαιο πως ο παλιός στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δούλεψε πάρα πολύ μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να διορθώσει κάπως τα κακώς κείμενα της ομάδας του.


Τρόμσο: Δεν έκανε και τίποτα σπουδαίο στην πρεμιέρα το πρωταθλήματος αφού νίκησε μεν την Χάουγκεσουντ με 2-0 μέσα στο «σπίτι» της. Μια μέτρια ομάδα που μετά βιας γλίτωσε πέρυσι τον υποβιβασμό δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως να σταθεί εμπόδιο σε μια ομάδα με τους στόχους  της Τρόμσο.

Σήμερα ο Χέγκμο δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Αχάμεντ (επιθετικός), Ρεγκίνιουσεν (μέσος)  και τον Χέγκλι (αμυντικός). Δύσκολη έξοδος για την Τρίτη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος αλλά αν θέλει να έχει ψηλές βλέψεις επιβάλλεται να παίρνει βαθμούς και από αυτά τα δύσκολα εκτός έδρας ματς.


ΣΟΓΚΝΤΑΛ-ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ

Στο παιχνίδι που έγινε το 2008 στην έδρα της Σόγκνταλ  οι γηπεδούχοι είχαν νικήσει με 3-2.

Σόγκνταλ: Την περασμένη χρονιά  έκανε πορεία πρωταθλητισμού και δίκαια ανέβηκε κατηγορία . Φέτος όμως οι συνθήκες είναι πολύ πιο δύσκολες και αν θέλουν οι της Σόγκνταλ να παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία θα πρέπει να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοση τους.

Στην πρεμιέρα τους στο  νορβηγικό πρωτάθλημα γνώρισαν την ήττα από την Στρόμσγκοντσετ με 2-1 και αυτό το σκορ πρέπει να σας πω πως τιμάει την φιλοξενούμενη αφού ήταν κατά πολύ κατώτερη των αντιπάλων της. Ο βασικός τερματοφύλακας Ούντιους και ο βασικός αμυντικός Λουντ θα περάσουν από τεστ ετοιμότητας πριν το ματς για να αποφασιστεί η συμμετοχή τους.

Οντ Γκρένλαντ: Απέτυχε να κάνει καλό ξεκίνημα χάνοντας μέσα στην έδρα της από την Σαρτ με 2-0.  Μπορεί πέρυσι να πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν αλλά φέτος δεν άρχισε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της.

Έδειξε ανέτοιμη και ευθύνη για αυτό φέρει βασικά ο προπονητής της, Νταγκ Φάγκερμο που δεν μπόρεσε να προετοιμάσει κατάλληλα την αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι ομάδα του. Χωρίς σημαντικές απουσίες πάει για να ρεφάρει το στραβοπάτημα της πρώτης αγωνιστικής.




ΣΤΑΡΤ-ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Στον περσινό αγώνα η Σταρτ είχε επικρατήσει με 4-2 της σημερινής αντιπάλου της.

Σταρτ: Πέρασε σχετικά άνετα από το γήπεδο της Οντ Γκρένλαντ στην πρεμιέρα της στο νορβηγικό πρωτάθλημα νικώντας την αντίπαλο της με 2-0 αλλά οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς κατώτεροι του αναμενομένου και δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για την Σταρτ.

Πάντως έδειξε κατά πολύ ανώτερη της αντιπάλου της και άφησε υποσχέσεις με την παρουσία των παικτών της στον αγωνιστικό χώρο. Απουσίες για τον Τέρουμ θα είναι οι γνωστές. Μάντσεν και Μπόργκενσεν στην άμυνα και Χέσταντ με Μπέρουφσεν στα χαφ , όλοι τους όμως έχουν πιθανότητες να ξεκινήσουν εφόσον σήμερα φανούν πιο έτοιμοι.


Στρόμσγκοντσετ: Τα κατάφερε μιας χαρά κόντρα στη νεοφώτιστη Σόγκνταλ στην πρεμιέρα. Μπορεί το τελικό 2-1 να δείχνει μια δυσκολία ως προς την κατάκτηση των τριών βαθμών αλλά σε καμία περίπτωση δεν συνέβη αυτό. Η «Γκόντσετ» ήταν σαφώς ανώτερη από την αντίπαλο της και δεν της επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από μια τιμητικ΄΄η ήττα.

Σήμερα τα πράγματα δυσκολεύουν αφενός γιατί παίζουν εκτός έδρας αφετέρου γιατί η Σταρτ είναι σαφώς πιο ποιοτική από την Γκρένλαντ. Πλήρης και με επιθετικούς προσανατολισμούς θα κατέβει η ομάδα του Ρόνι Ντέιλα.




ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ

Τελευταία φορά κοντραρίστηκαν το 2009 με την Χάουγκεσουντ να παίρνει το τρίποντο νικώντας με 3-0 την αποψινή της αντίπαλο.

Χάουγκεσουντ: Σε καλή κατάσταση φάνηκε πως είναι στην έναρξη του πρωταθλήματος παρόλα αυτά όμως γνώρισε την ήττα από την Τρόμσο με 2-0. Ίσως να μην το πίστεψαν όσο έπρεπε το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα μπορούσαν να πάρουν αποτέλεσμα εφόσον ήταν πιο δυναμικοί και πιο απ[αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Το σημερινό ματς προσφέρεται στον  Γκρίντχαουγκ και τους παίκτες του για να ανοίξουν λογαριασμό στη σεζόν αλλά ο νεαρός τεχνικός των γηπεδούχων δε θα έχει μαζί του τον τιμωρημένο αμυντικό Πόζνιακ ενώ αμφίβολος ήταν μέχρι χθς ο Σόρενσεν (χαφ).

Σπάρτα Σάρπσμποργκ
: Αυτό που πέτυχε στην πρεμιέρα είναι σημαντικό. Βλέπετε νίκησε με άνεση την φιλόδοξη φέτος Μόλντε με το εκπληκτικό 3-0 και άφησε ξερούς τους πάντες στη χώρα των Βίκινγκ. Κανείς στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων δεν περίμενε τόσο εύκολη νίκη κόντρα στην ομάδα του Σόλτσγκιερ αλλά να που έγινε και τώρα ο Γιόχανσεν πρέπει να «χτίσει» πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα.

Η ψυχολογία των παικτών της Σάρπσμποργκ είναι στα ύψη και μην απορήσετε εάν πάρει αποτέλεσμα και μέσα στην έδρα της Χάουγκεσουντ. Μοναδική απώλεια ο μέσος Ρεν που όμως έχει λίγες πιθανότητες να βρεθεί στον πάγκο ως αλλαγή.



ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΣΤΑΜΠΑΕΚ


Στο ματς που έγινε την περασμένη σεζόν στο «Τρόντχαϊμ» η Ρόζενμποργκ συνέχισε την εξαιρετική παράδοση που έχει κόντρα στην αποψινή της αντίπαλο νικώντας την με 2-0.

Ρόζενμποργκ: Αυτοί που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μπραν σίγουρα δεν ήταν οι περσινοί πρωταθλητές. Εκείνοι θα είχαν «καθαρίσει» για πλάκα την γηπεδούχο. Παρόλα αυτά όντως τελικά ήταν οι πρωταθλητές Νορβηγίας αλλά σε μια άλλη παραλλαγή πιο… χαλαρή. Νόμιζε κανείς ότι οι παίκτες του Γιόν Γιόνσον έκαναν αγγαρεία και το 2-1 να ξέρετε πως τους κολακεύει.

Ο Χολμ παραμένει ο μοναδικός παίκτης της Ρόζενμποργκ που ενδέχεται να μην αγωνιστεί- όπως και στην πρεμιέρα- καθώς είναι τραυματίας. Σήμερα πάντως αναμένεται να εμφανιστεί στο Τρόντχαϊμ η αληθινή πρωταθλήτρια Νορβηγίας.

Στάμπαεκ: Απογοητευτική η Στάμπαεκ στην πρεμιέρα γνώρισε τη συντριβή από την Λίλεστρομ με 7-0 και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Αδικαιολόγητη εμφάνιση, κάκιστη παρουσία και λογική στο τέλος η κατακραυγή του κόσμου.

Το ανησυχητικό της υπόθεσης όμως δεν είναι το εύρος της ήττας αλλά το γεγονός ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο το σκορ. Ο Γιόργκεν Λέναρντσον  δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών. Έχει να ασχοληθεί με τα χάλια της ομάδας του.


Στο ψαχνό: Είναι ξεκίνημα του πρωταθλήματος στη Νορβηγία και για αυτό θα επιλέξουμε χαλαρό ποντάρισμα στην Ρόζενμποργκ (1.34 στην 10bet), θα εμπιστευτούμε ξανά την Μόλντε (1.94 στην 10bet) και θα κλείσουμε την τριάδα με τον άσο τηςω Σόγκνταλ (2.42, 10bet).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου