Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Football League: Σκληρά ματς

Football League: «Σκληρά» ματς
Ο ΟΦΗ των πολλών απουσιών δοκιμάζεται στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό και...
ο Λεβαδειακός στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό στα δύο ματς που περιλαμβάνει το κυριακάτικο κουπόνι από την 29η αγωνιστική της Football League.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΦΗ

Πανθρακικός: Από το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στον Εθνικό Αστέρα προέρχεται ο Πανθρακικός, στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κομοτηνής.  Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πάντως παραμένουν στο +3 από τις θέσεις των πλέι-άουτ. Ο Αρσενίεβιτς (επιθετικός, 22/2) δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένοιωθε στο δικέφαλο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής.

ΟΦΗ: Από τη σπουδαία εντός έδρας επικράτηση με 1-0 στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό προέρχεται ο ΟΦΗ, με την ομάδα της Κρήτης να μειώνει τη διαφορά από τη 2η θέση που συνεπάγεται και την απευθείας άνοδο στους 5 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι για 9 παιχνίδια ενώ μετρούν και 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας καταφέρει σε αυτό το διάστημα να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία τους. Πολλά τα προβλήματα ενόψει Πανθρακικού, εκτός έμειναν οι Καμπάνταης (επιθετικός, 8/4), Ρούσεφ (μέσος, 9/1) Μπούρμπος (μπακ-χαφ, 22/0) Παπουλής (επιθετικός, 9/1) , Τάντιτς (μέσος,, 8/0)Σταυρακάκης (αμυντικός, 4/0) και Ουκάρ (αμυντικός, 6/1).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πιερικός: Στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε η ομάδα της Κατερίνης την περασμένη εβδομάδα, με το εντός έδρας 2-0 επί των Τρικάλων. Στο +2 από τα πλέι-άουτ βρίσκονται πλέον οι γηπεδούχοι, με το Σούλη Παπαδόπουλο να ετοιμάζει τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους Κωνσταντινίδη (αμυντικός, 21/1)και Γουσούλη (αμυντικός, 8/0).

Λεβαδειακός: Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση 5 βαθμών από τον ΟΦΗ παρέμεινε ο Λεβαδειακός, ο οποίος την περασμένη χωρίς να είναι καλύτερος πήρε το «τρίποντο» με 1-0 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και συμπλήρωσε 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας ο βασικός αμυντικός, Κόλτζος (22/0).

Στο ψαχνό: Αναμένουμε «κλειστά» ματς που πιθανώς να κριθούν στο γκολ. Under και στα δύο με… πολύ ισοπαλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου