Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Σαρωτική Ντόρτμουντ, πέρασε τρίτη η Μπάγερν


ΑΦΗΝΙΑΣΜΈΝΟΙ ΉΤΑΝ ΓΙΑ ΑΚΌΜΑ ΜΊΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΟΙ ΠΑΊΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΌΡΤΜΟΥΝΤ, Η ΟΠΟΊΑ ΈΧΕΙ ΒΆΛΕΙ ΠΛΏΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΊΑ. Η ΟΜΆΔΑ ΤΗΣ ΒΕΣΤΦΑΛΊΑΣ ΝΊΚΗΣΕ 4-1 ΤΟ ΑΝΌΒΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΉΘΗΚΕ ΣΤΟ +7 ΑΠΌ ΤΗ ΔΕΎΤΕΡΗ ΛΕΒΕΡΚΟΎΖΕΝ.

Οι φιλοξενούμενοι "πάγωσαν" το "Βεστφάλεν" στο 57', όμως η μαγική τριάδα της Μπορούσια είχε άλλα σχέδια. Δύο λεπτά αργότερα ο Γκέτσε ισοφάρισε και μέχρι το 74' με δύο προσωπικά του γκολ ο Μπάριος είχε κάνει το σκορ 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Γκρόσκροϊτς.

Την ήττα του Ανόβερου εκμεταλλεύτηκε η Μπάγερν. Οι Βαυαροί νίκησαν την Γκλάντμπαχ 1-0 με γκολ του Άριεν Ρόμπεν και ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Δύσκολη νίκη και για τη Λεβερκούζεν, που πέρασε με 1-0 από την έδρα της Καϊζερσλάουτερν. Σκόρερ ο Σίντνεϊ Σαμ, που δεν πανηγύρισε, καθώς από το 2008 μέχρι το περασμένο καλοκαίρι αγωνιζόταν στους "κόκκινους διαβόλους".

Ποτέ δεν τελείωσε το ματς που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής, το βράδυ της Παρασκευής. Η Σάλκε νικούσε με 2-0 στο γήπεδο της Ζανκτ Πάουλι, η οποία έπαιζε πλέον με 9 παίκτες. Στο 87ο λεπτό ο βοηθός δέχθηκε ένα ποτήρι στον αυχένα, με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά το ματς. Προπονητής, πρόεδρος και παίκτες του συλλόγου του Αμβούργου δήλωσαν αηδιασμένοι από τη συμπεριφορά του οπαδού της ομάδας.

Η βαθμολογία στην κορυφή: Ντόρτμουντ 65, Λεβερκούζεν 58, Μπάγερν 51, Ανόβερο 50, Μάιντς 45, Νυρεμβέργη 42, Αμβούργο 41, Φράιμπουργκ 38

Αποτελέσματα και σκόρερ της 28ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Ζανκτ Πάουλι-Σάλκε (διεκόπη στο 87') 0-2
 (26’ Ραούλ, 66’ Ντράξλερ)

Σάββατο

Μπάγερν Μονάχου-Γκλάντμπαχ 1-0
 (77’ Ρόμπεν)
Ντόρτμουντ-Ανόβερο 4-1 (59’ Γκέτσε, 64’, 73’ Μπάριος, 83’ Γκρόσκροϊτς-57’ Αμπντουλαουέ)
Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη 1-1 (34’ Φρινγκς-13’ Χάιναλ)
Μάιντς-Φράιμπουργκ 1-1 (74’ Αλαγκουΐ-1’ Σισέ)
Καϊζερσλάουτερν-Λεβερκούζεν 0-1 (74’ Σαμ)
Χόφενχαϊμ-Αμβούργο 0-0

Κυριακή

Κολονία-Νυρεμβέργη 16:30
Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 18:30 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου