Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ο Πρίντεζης γύρισε στον Ολυμπιακό (video)

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την λύση του συμβολαίου του με την ισπανική Μάλαγα ετοιμάζεται για το νταμπλ με τον Ολυμπιακό όπως παραδέχθηκε στις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  λίγο πριν ανακοινωθεί από την ομάδα του Πειραιά.




Την ώρα που παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως... ελεύθερος, ετοίμαζε τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει στην Αθήνα (αναμένεται την Πέμπτη) και να τεθεί στην διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς μη κρύβοντας την χαρά του για την επιστροφή του.

«Θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό όπως έκανα πάντα», υποστήριξε έχοντας αφήσει ουκ ολίγα χρήματα που ήταν να πάρει αφού το συμβόλαιο που είχε με την Μάλαγα έληγε την επόμενη αγωνιστική περίοδο ενώ αυτό που υπέγραψε με τον Ολυμπιακό είναι για δύο μήνες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό και ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα γυρνούσα τόσο σύντομα και πάλι στον Ολυμπιακό αλλά να που έγινε.

Από εδώ και πέρα όμως και έχοντας παρακολουθήσει την ομάδα και γνωρίζοντας σε τι κατάσταση βρίσκεται θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό όπως έκανα πάντα», ήταν η αρχική δήλωση του Πρίντεζη στην επικοινωνία του Sport24.gr.

Ο διεθνής φόργουορντ που ήταν φανερό ότι λαχανιασμένος από τον αγώνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μετά την λύση του συμβολαίου του με την Μάλαγα τόνισε: «Έχουμε ενάμιση μήνα μπροστά μας και θέλω να κατακτήσουμε το νταμπλ», για να καταλήξει: «Άφησα αρκετά λεφτά για να παίξω και πάλι στον Ολυμπιακό αφού είχα συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με την Μάλαγα και έρχομαι στον Ολυμπιακό για δύο μήνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου