Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Θέλει να φύγει ο Κράνιτσαρ

 Θέλει να φύγει ο ΚράνιτσαρΗ υπομονή του Νίκο Κράνιτσαρ εξαντλήθηκε και έτσι ο διεθνής μέσος της Τότεναμ δήλωσε ευθαρσώς πως θέλει να αποχωρήσει από τα «σπιρούνια» και να πάρει μεταγραφή σε ομάδα που αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα.





Το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» δεν  ήταν γούρικο για τον 26χρονο χαφ που πήγε στο Λονδίνο το Γενάρη του 2009 από την Πόρτσμουθ έπειτα από απαίτηση του Χάρι Ρέντναπ όταν  είχε τραυματιστεί ο Λούκα Μόντριτς και ήθελε ένα μέσο με τα χαρακτηριστικά του Κροάτη. Από την πρώτη στιγμή ήταν εμφανές πως ο συμπατριώτης του  «δεκαριού» της Τότεναμ δεν θα είχε πολύ χρόνο συμμετοχής καθώς δεν ταίριαζε στο αγωνιστικό στυλ των «σπιρουνιών».


«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεκινήσω και την επόμενη σεζόν σαν μια εναλλακτική λύση. Έχω συμφωνήσει να συναντηθώ με τον πρόεδρο και τον προπονητή μου και αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Μετά από αυτή τη συνάντηση περιμένω πως θα έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον μου. Θα με ενδιέφερε μια μεταγραφή στην Ιταλία, νομίζω πως θα προσαρμοζόμουν πολύ γρήγορα εκεί»
δήλωσε ο επιτελικός μέσος της ομάδας του Λονδίνου στη «Sun».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου