Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ρονάλντο: «Κάθε φορά γίνεται το ίδιο...»

Ρονάλντο: «Κάθε φορά γίνεται το ίδιο...»Εμφανώς απογπητευμένος εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπου τόνισε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Ρεάλ έμεινε και πάλι με 10 παίκτες, ότι κάθε φορά συμβαίνει το ίδιο απέναντι στην Μπαρτσελόνα...

Όσο για τη μονομαχία του και τη σύγκριση που γίνεται με τον Μέσι, ο Πορτογάλος άσος σχολίασε, «ο Μέσι; Απέναντι σε 10 παίκτες είναι πάντα πιο εύκολο. Μακάρι να έπαιζα και εγώ εναντίον δέκα παικτών και τότε θα βλέπαμε τι θα γινόταν».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Ρεάλ τόνισε, «δε μου αρέσει να παίζω με τον τρόπο που το κάναμε σήμερα, όμως θα πρέπει να προσαρμοστώ».

Τέλος, για τις ελπίδες που έχει η Ρεάλ για την πρόκριση, ο Ρονάλντο είπε, «τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο, όμως όταν έχεις χάσει με 2-0 στην έδρα σου, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου