Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Αηδιασμένος ο Μουρίνιο

Αηδιασμένος ο ΜουρίνιοΌσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λέει μια παροιμία και αν κάποιος στοιχημάτιζε ότι στη συνέντευξη Τύπου θα τα έριχνε στη διαιτησία, θα πληρωνόταν μόνο με απόδοση 1,02!  Μαινόμενος κατά της διαιτησίας ο Πορτογάλος που έκανε λόγο για κατά συρροή εύνοια της Μπαρτσελόνα από την UEFA.



«Γιατί ο Όβρεμπο, ο Μπουσάκα, ο Σταρκ; Ζητάω μια απάντηση! Σε κάθε ημιτελικό έχουμε τα ίδια. Γιατί να μην πάει στον τελικό η Τσέλσι; Γιατί η Ίντερ να περάσει από θαύμα; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η δύναμη του Βιγιάρ (προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου) στην UEFA ή τη UNICEF. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθειά της. Είναι δύσκολο να συνεχίσουμε έτσι» τόνισε ο γραφικός προπονητής.

Στη συνέχεια ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης πρόσθεσε: «Η Μπαρτσελόνα είναι μια φανταστική ομάδα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό το πράγμα σήμερα. Οι διαιτητές είναι στο παιχνίδι για να διασφαλίζουν πως θα υπάρχει ισονομία. Θα πρέπει να κερδίζει ο καλύτερος. Δυστυχώς έχουμε ήδη αποκλειστεί. Κάποιες φορές νιώθω αηδιασμένος που είμαι σε αυτό το χώρο, αλλά αυτός είναι ο χώρος μας. Θα πρέπει να πάμε στη Βαρκελώνη και να παλέψουμε για την τιμή μας. Χωρίς τον Πέπε, που δεν έκανε τίποτα, χωρίς τον Ράμος, που δεν έκανε τίποτα και χωρίς προπονητή, αφού δεν θα μπορώ να είμαι στον πάγκο».

Όσο για την αποβολή του, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Δεν είπα τίποτα στον τέταρτο διαιτητή. Απλώς γέλασα. Αν έλεγα αυτά που αισθανόμουν εκείνη την ώρα, η καριέρα μου θα τελείωνε σήμερα».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον άσπονδο φίλο, Πεπ Γκουαρντιόλα. «Του εύχομαι κάποια μέρα να κερδίσει ένα καθαρό Champions League. Εγώ κατάφερα να κερδίσω δύο φορές το τρόπαιο, με δύο ομάδες που δεν ήταν... Μπαρτσελόνα. Μία με την Πόρτο και μία με την Ίντερ που είχε να το πάρει 50 χρόνια. Κέρδισα αυτούς τους τίτλους με δουλειά, ιδρώτα και περηφάνια. Ο Γκουαρντιόλα είναι φανταστικός προπονητής, αλλά έχει κερδίσει ένα Champions League μετά το σκάνδαλο στο Στάμφορντ Μπριτζ κι αν το κατακτήσει φέτος θα είναι μετά το σκάνδαλο στο Μπερναμπέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου