Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ UEFA

Οι υπεύθυνοι της UEFA ώρες ώρες έχουν κάτι φαεινές ιδέες, σπάζοντας τις διακοπές των ποδοσφαιριστών στη μέση για διεθνείς υποχρεώσεις. Επηρεάζει και τον Ολυμπιακό αυτό το γεγονός.

Στις 4 και 7 Ιουνίου, έχει βάλει "σφήνα" υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών για τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, σπάζοντας τις διακοπές τους.

Όλοι παραδέχονται πως είναι πολύ απαιτητική πλέον η σεζόν για τους ποδοσφαιριστές και θα πρέπει το καλοκαίρι να γεμίζουν τις μπαταρίες του, γι' αυτό και υπάρχει σκέψη για αλλαγή στις ημερομηνίες των μεγάλων διοργανώσεων. Εμ φέτος που δεν είχε τίποτα, αποφάσισαν να βάλουν αγώνες μεσούσης των διακοπών.

Υπάρχουν επίσης Έλληνες και ξένοι παίκτες του Θρύλου που θα περάσουν αυτό τον σκόπελο, επομένως επηρεάζει και τον Ολυμπιακό το εν λόγω θέμα. Παραπονιούνται πολύ οι ποδοσφαιριστές εξ όσων γνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου