Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

«Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός»

«Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός»Ο Κάρλος Καμενί αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι ο Ολυμπιακόςθα είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του, και πως θα ήταν τιμή του να τον θέλει ο Βαλβέρδε τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα.
Ο διεθνής τερματοφύλακας (57 συμμετοχές) τόνισε αρχικά: «Δεν ξέρω τίποτα για επίσημο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Αυτό που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το εξής: πρώτα μιλάνε οι δύο ομάδες μεταξύ τους, διαπραγματεύονται και αν έρθουν σε συμφωνία ή είναι πολλές οι πιθανότητες να γίνει αυτό, τότε θα με ενημερώσει η Εσπανιόλ και εγώ θα εξετάσω την περίπτωση».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εσπανιόλ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση των τελευταίων ετών και σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωριστεί τον επί επταετίας τερματοφύλακά της που είχε αποκτήσει το 2004 από τη Χάβρη έναντι 500.000 ευρώ. Μάλιστα, το ποσό δεν είναι απαγορευτικό, αφού κάνουν λόγο για 2,5 με 3 εκ. ευρώ. Ειδικά όταν μιλάμε για τερματοφύλακα από το πάνω-πάνω ράφι, και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να «ψωνίσει» ποιοτικό «άσσο».
Στη συνέχεια ο Αφρικανός τόνισε για τον Βαλβέρδε: «Έχω πολύ καλή ανάμνηση από τον Βαλβέρδε από τις δύο σεζόν που συνυπήρξαμε στην Εσπανιόλ. Αν είναι αλήθεια ότι με θέλει, τότε είναι τιμή για μένα. Είναι μεγάλος προπονητής και το απέδειξε ξανά κερδίζοντας και πάλι τον τίτλο στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Βαρκελώνη. Από αθλητικής άποψης αλλά και από το γεγονός ότι η οικογένειά μου έχει εγκλιματιστεί εδώ. Όμως, ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και θα παίξει στο Champions League και γνωρίζοντας καλά τον Βαλβέρδε ξέρω ότι θα έχει μία αξιοπρεπέστατη πορεία».
Το ρεπορτάζ της Sport αναφέρει επίσης τα εξής για τα οικονομικά της Εσπανιόλ: «Ο Καμενί είναι ένας από τους παίκτες που λέγεται ότι θα πουληθούν για να ισορροπήσουν τα οικονομικά της ομάδας, τα οποία συνεχίζουν να είναι πολύ ανησυχητικά».
Όσο για την εκτίμηση που δείχνει στον Ολυμπιακό… τα όσα είπε στον ρεπόρτερ του Sport ο Καμενί είναι αφοπλιστικά: «Σίγουρα με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Το να θέλω να κάνω ένα ακόμα βήμα στην καριέρα μου προς το ανώτερο επίπεδο είναι φυσιολογικό και νομίζω ότι το επιθυμεί κάθε παίκτης. Περνάω καλά στην Εσπανιόλ, είναι μία ομάδα που με καλύπτει, όμως ο Ολυμπιακός είναι κλαμπ επιπέδου Champions League και θα συζητούσα οποιαδήποτε πρόταση. Όποιος με θέλει όμως, πρέπει να έρθει σε επαφή με την Εσπανιόλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου