Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Μασκεράνο: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Μασκεράνο: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»Ο Χαβιέρ Μασκεράνο τόνισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, καθώς η Ρεάλ είναι πολύ δυνατή ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στη φάση της αποβολής του Πέπε, σχολιάζοντας ότι καθένας βλέπει τη φάση από τη δική του οπτική γωνία.

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε και πάλι στο κέντρο της άμυνας σχολίασε, «ήταν πολύ δύσκολο, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος και να ανταποκριθώ στον ρόλο μου».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη φάση της αποβολής του Πέπε, τονίζοντας ότι ο καθένας βλέπει τη φάση από διαφορετική οπτική γωνία. «Δεν έχω κάτι να πω. Καθένας βλέπει τη φάση από τη δική του οπτική γωνία. Το σημαντικό είναι ότι διατηρήσαμε το στιλ παιχνιδιού μας και την ταυτότητά μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και αυτό με κάνει πολύ ευτυχισμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου