Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Βαλντάνο: «Αυστηρή η αποβολή»

 Βαλντάνο: «Αυστηρή η αποβολή»Ο Χόρχε Βαλντάνο χαρακτήρισε την αποβολή του Πέπε καθοριστική και αυστηρή, ενώ τόνισε ότι ήταν έκπληκτος όταν είδε την κόκκινη κάρτα και ότι η απόφαση αυτή άλλαξε το παιχνίδι.

«Η κόκκινη ήταν αυστηρή και αποφασιστική. Ήτα μια δύσκολη φάση στην οποία ο παίκτης υπολόγισε λάθος. Ήμουν έκπληκτος όταν είδα την κόκκινη. Από εκείνη την στιγμή άλλαξε το παιχνίδι. Η απόφαση του διαιτητή ήταν το μόνο πράγμα που μέτρησε παραπάνω από τον Μέσι στο παιχνίδι.
Η κάρτα είναι μια απόφαση που συνήθως η ΟΥΕΦΑ δεν διορθώνει. Δεν μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε, αλλά σημάδεψε το παιχνίδι».
Για το αν μπορεί να επιστρέψει η Ρεάλ:
«Είναι μια απίθανη επιστροφή. Έντεκα παίκτες θα παλέψουν για την Μαδρίτη, χωρίς να παραιτηθούν, προσπαθώντας να εξαντλήσουμε τις δυνάμεις μας, με προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας».
Για τα επεισόδια μεταξύ παικτών και παραγόντων των δυο ομάδων:
«Υπήρχαν διάφορα επεισόδια κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Κάποια στην φυσούνα και μετά την αποβολή στον πάγκο μας. Υπήρξαν επεισόδια που δεν ήταν ευχάριστα και η αποβολή σημάδεψε το παιχνίδι. Υπήρξαν διάφορα περιστατικά που μου προξένησαν έκπληξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου