Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Επένδυση στην επίθεσή της η Χέρτα!

Επένδυση στην επίθεσή της η Χέρτα!Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Τούρκου στράικερ του Αμβούργου, Τουνάι Τορούν προχώρησε η διοίκηση της Χέρτα, η οποία θα πάρει τον παίκτη ως ελεύθερο αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου.



Ο σύλλογος της πρωτεύουσας ο οποίος έχει εξασφαλίσει την επιστροφή του στα «σαλόνια» της Bundesliga για την επόμενη χρονιά, θα έχει σημαντική οπωσδήποτε ενίσχυση μετά την απόκτηση του 21χρονου παίκτη, τον οποίο θα «δέσει» με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του με σοβαρό τραυματισμό, στο ντεμπούτο ωστόσο που έκανε με τα εθνικά χρώματα τον Φεβρουάριο, σε μία φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Νότια Κορέα, άφησε αρκετά καλά δείγματα γραφής.


«Είμαι πολύ περήφανος που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα στην επάνοδό της στην Bundesliga. Η μεταγραφή μου στη Χέρτα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου», οι πρώτες δηλώσεις του Τορούν μετά την ανακοίνωση της μετακίνησής του στο Βερολίνο.


Να σημειωθεί πως ο νεαρός Τούρκος μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν εξτρέμ, όσο και σαν κρυφός κυνηγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου