Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Iβηρική υπόθεση…

Europa-LeagueΗ ημιτελική φάση του Europa League ξεκινάει απόψε με τέσσερις ομάδες από την ιβηρική χερσόνησο να διεκδικούν την πρόκριση στον τελικό
Ανοίγει απόψε στις 22:05 η αυλαία της ημιτελικής φάσης του Europa League με τέσσερις εκπροσώπους της ιβηρικής χερσονήσου να γλυκοκοιτάζουν τον τελικό του Δουβλίνου
Την τιμητική της έχει η ιβηρική χερσόνησος στο Europa League, αφού τρεις εκπρόσωποι της Πορτογαλίας και ένας της Ισπανίας βρίσκονται στην τετράδα της διοργάνωσης.
Στον πορτογαλικό εμφύλιο , η Μπενφίκα υποδέχεται την Μπράγκα στο »Ντα Λουζ».
Είναι η πρώτη φορά που δύο πορτογαλικές ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Europa League και σαφώς οι »Αετοί της Λισσαβόνας» αποτελούν το φαβορί.
Αυτό δηλώνει και η προϊστορία, αφού στο πρωτάθλημα , Μπενφίκα και Μπράγκα έχουν αναμετρηθεί 110 φορές, με τους Λουζιτανούς να έχουν κατακτήσει 72 νίκες, να έχουν ηττηθεί μόλις 11 φορές , ενώ 27 παιχνίδια δεν ανέδειξαν νικητή.
Η Μπενφίκα έχει ηττηθεί στην έδρα της μόλις μία φορά από την Μπράγκα, την περίοδο 1954-55.
Το σύνολο του Ζόρζε Ζέσους μέχρι στιγμής έχει κερδίσει και τους τρεις εντός έδρας αγώνες του στο Γιουρόπα Λιγκ.
Ερωτηματικό για τους γηπεδούχους αποτελεί ο βαθμός ετοιμότητας των Νικολάς Γκαϊτάν, Σέζαρ Πεϊσότο και Κάρλος Μάρτινς, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην αποστολή τους, τον τιμωρημένο, Πάουλο Σέζαρ.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σκοτσέζος, Κρεγκ Τόμσον.
Οι υπερηχητικοί »Δράκοι» και το συμπαγές »Κίτρινο Υποβρύχιο»
Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης είναι αυτό ανάμεσα στην Πόρτο και τη Βιγιαρεάλ.
Οι »Δράκοι» έχουν σκοπό απόψε στο »Ντραγκάο» να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης και η ψυχολογία τους βρίσκεται στα ύψη, ειδικότερα και μετά την πρόκρισή τους στον τελικό του κυπέλλου Πορτογαλίας.
Η Πόρτο ήδη έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα και ονειρεύεται πλέον την κατάκτηση τριών τίτλων, κάτι που πέτυχε και το 2003, υπό την τεχνική ηγεσία του Ζοσέ Μουρίνιο.
Το πορτογαλικό σύνολο έχει κακή παράδοση με αντιπάλους ισπανικές ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού σε 34 αναμετρήσεις μετρά 11 νίκες , 5 ισοπαλίες και 18 ήττες.

Σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Πόρτο έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν δύο φορές ισπανικά σύνολα.
Τη σεζόν 1993-94 οι »Δράκοι» αντιμετώπισαν στα ημιτελικά του Champions League την Μπαρτσελόνα και γνώρισαν τον αποκλεισμό με συνολικό σκορ 3-0, όμως την περίοδο 2003-04, για την ίδια διοργάνωση, απέκλεισαν τη Λα Κορούνια με συνολικό σκορ 1-0.
Στην αντίπερα όχθη , το »Κίτρινο Υποβρύχιο» εντυπωσιάζει στα νοκ-άουτ ματς της διοργάνωσης, αφού σε έξι αγώνες μετρά πέντε νίκες και μόλις μία ισοπαλία.
Ο Χουάν Κάρλος Γαρίδο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών, Γκονζάλο, Άνχελ Λοπεθ και Μάρκος Σένα.
Οι γκολκίπερ των δύο ομάδων, Έλτον και Ντιέγκο Λόπεθ είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές της διοργάνωσης, που δεν έχουν χάσει λεπτό συμμετοχής μέχρι τώρα.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει απόψε στο πορτογαλικό λιμάνι και η άτυπη μάχη των σκόρερ, αφού ο Φαλκάο της Πόρτο είναι το πρώτο βιολί του Γιουρόπα Λιγκ με 11 τέρματα ενώ στη 2η θέση ακολουθεί με 10 ο Τζιουζέπε Ρόσι της Βιγιαρεάλ.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ολλανδός ρέφερι, Μπγιορν Κούιπερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου