Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Έμειναν ζωντανοί οι Σπερς

ΣΠΕΡΣΟι Μαϊάμι Χιτ έκαναν το 4-1 επί των 76ερς και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση μαζί με τους Θάντερ, φινάλε θρίλερ για Σπερς που μείωσαν σε 3-2.
Το φιλί της ζωής έδωσε ο Γκάρι Νιλ στους Σπερς. Με τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα έστειλε το ματς με τους Γκρίζλις στην παράταση (97-97), όπου η ομάδα του Σαν Αντόνιο κατάφερε να νικήσει με 110-103 και να μειώσει σε 3-2 το σκορ στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Δύσης.
Ετσι η ομάδα του Τέξας απέφυγε τον αποκλεισμό-έκπληξη από το Μέμφις και πλέον έχει ελπίδες να «γυρίσει» το σκορ και να πάρει αυτή την πρόκριση για τα ημιτελικά της Δύσης. Ο Μάνου Τζινόμπιλι με 33 και ο Τόνι Πάρκερ με 24 πόντους ήταν οι κορυφαίοι των νικητών.
Στο Μαϊάμι, οι Χιτ, έστω και δύσκολα, νίκησαν με 97-91 τους Σίξερς και με 4-1 προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Ανατολής. Ο Ντουέιν Ουέιντ και ο Κρις Μπος, που είχαν από 26 και 22 πόντους αντίστοιχα μαζεύοντας και από 11 ριμπάουντ, ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των νικητών.
Στην Οκλαχόμα, οι Θάντερ νίκησαν δύσκολα με 100-97 το Ντένβερ και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Δύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου