Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Έδωσε την...έγκριση και ο Σμάιχελ


Έδωσε την...έγκριση και ο ΣμάιχελΤον Μάνουελ Νόιερ έχρισε ως άξιο διάδοχο δικό του και του Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ ο Πίτερ Σμάιχελ.

Ο Δανός που φόρεσε με απόλυτη επιτυχία τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την χρυσή εποχή των «κόκκινων διαβόλων» και ήταν ένας από τους βασικούς υπαίτιους για την μεγάλη συλλογή από κούπες που έχει η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Οπότε έχει το δικαίωμα να εκφέρει την άποψη του για την επόμενη μέρα κάτω από τα δοκάρια της Γιουνάιτεντ και μάλιστα να γίνει σεβαστή από το σύνολο των φίλων του συλλόγου.


«Είναι 25 ετών και έχει ήδη διατελέσει για πολλά χρόνια αρχηγός της Σάλκε. Είναι πολύ ώριμος στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται  και δεν κάνει λάθη- προσωπικά δεν τον έχω δει να κάνει  ούτε ένα-   ενώ έπαιξε και φανταστικά κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Καμία από τις αποκρούσεις του δεν ήταν τυχαία. Σε όλα τα τετ-α-τετ βγήκε υπολογισμένα και θεωρώ πως η γενική του εμφάνιση σε αυτό το ματς ήταν φανταστική και απολύτως κατάλληλη για να τον χρίσει τον επόμενο τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
δήλωσε ο Σμάιχελπροφανώς εντυπωσιασμένος από αυτά που είδε στον αγώνα της «Βέλτινς Αρίνα» από τον γκολκίπερ της Σάλκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου