Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

«Ξέμεινε» με Ακουιλάνι η Λίβερπουλ

Η Γιουβέντους έκανε γνωστό στην Λίβερπουλ ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αλμπέρτο Ακουιλάνι και ο Ιταλός μέσος επιστρέφει στην Αγγλία μέχρι νεωτέρας...

Από το βράδυ της Τρίτης (08/06) βρισκόταν στην ιταλική πρωτεύουσα ο 34χρονος επιθετικός και μία μέρα μετά η μεταγραφή του επισημοποιήθηκε. «Η Λάτσιο είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα με ένα μείγμα νεαρών και έμπειρων παικτών. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη νέα περιπέτεια, πιστεύω ότι θα είναι ενδιαφέρουσα σεζόν και θεωρώ ότι μπορούμε να παλέψουμε για την πρώτη θέση» ήταν τα λόγια του Γερμανού.
Ο πρώην, πλέον, άσος της Μπάγερν Μονάχου, έστειλε το μήνυμά του και στους τιφόζι: «Είμαι πολύ χαρούμενος και θα κάνω τα πάντα εδώ, σε μία σπουδαία ομάδα με δυνατούς παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου