Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

«Ζοσέ, καλύτερα μην μιλάς»

Η σεζόν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για την Μπαρτσελόνα, όμως ο Ζεράρδ Πικέ φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τον Μουρίνιο τον οποίο... συμβούλεψε να σταματήσει να μιλάει!

«Ο Μουρίνιο είχε πει κάτι για τον Βίγια και μετά ο Νταβίδ έβαλε δύο γκολ επί της Ρεάλ. Είχε μιλήσει για την Σπόρτινγκ Χιχόν και αυτή κέρδισε μέσα στο Μπερναμπέου. Καλύτερα να μην μιλάει, να μείνει ήσυχος και να κερδίζει τίτλους γιατί στο ποδόσφαιρο όλα επιστρέφονται», τόνισε ο Καταλανός αμυντικός.

Στη συνέχεια, ο Πικέ αναφέρθηκε και στα όσα ακούστηκαν για την Μπαρτσελόνα: «Υπήρχαν ψευδείς κατηγορίες κατά την διάρκεια όλης της σεζόν. Κάθε εβδομάδα, δεχόμασταν επιθέσεις. Εμείς δεν μιλάμε για διαιτητές, απλά παίζουμε ποδόσφαιρο. Αυτά τα λόγια μου δεν απευθύνονται στην Ρεάλ, αλλά σε όσους έβγαλαν αυτούς τους 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου