Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Αποδόσεις σε «ελεύθερη πτώση»

Αποδόσεις σε «ελεύθερη πτώση»«Φτωχό» είναι το κουπόνι  για ακόμα μια μέρα και έτσι οι επιλογές των παικτών του στοιχήματος μειώνονται αισθητά. Παρόλα αυτά υπάρχουν ευκαιρίες που έχουν ήδη εντοπιστεί και έχουν παιχτεί αρκετά χρήματα πάνω τους  με αποτέλεσμα να μειωθούν οι αποδόσεις τους.

Πρώτο είναι το παιχνίδι της Κόστα Ρίκα με το Ελ Σαλβαδόρ. Εκεί υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και δεν είναι άλλη από την Κόστα Ρίκα που είναι κλάσεις ανώτερη της αντιπάλου της και αναμένεται να περάσει σχετικά εύκολα το εμπόδιο της. Οι περισσότερες εταιρίες έχουν ήδη «ρίξει» την ήδη μικρή απόδοση του άσου και εκεί που το συναντούσαμε  στο 1.55 –ανώτατο- τώρα το βρίσκουμε μέχρι 1.45.


Το άλλο ματς που έχει πάρει αρκετό παιχνίδι πάνω του είναι αυτό του φινλανδικού πρωταθλήματος μεταξύ της Ροβανιέμι και της Τούρκου. Σε αυτή την αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι   είναι το φαβορί καθώς πέρα από την εξαιρετική παράδοση που έχουν στο γήπεδο της Ροβανιέμι καλούνται να αν αντιμετωπίσουν μια ομάδα που είναι σε κακή κατάσταση έχοντας 4 ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια.


Το διπλό της Τούρκου παρουσιάζει πτώση σε σχεδόν όλες τις στοιχηματικές εταιρίες καθώς ήταν εξαρχής σε ψηλά επίπεδα. Ξεκίνησε σε τιμές που άγγιζαν και το 2.10 αλλα πλέον δεν θα το βρείτε πάνω από 1.95.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου