Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Με το μυαλό στο Λονδίνο ο Γκοντίν

Με το μυαλό στο Λονδίνο ο ΓκοντίνΕτοιμος για το άλμα στην  Πρέμιερ Λιγκ φαίνεται πως είναι ο Ντιέγκο Γκοντίν που δήλωσε πως αισθάνεται τιμή για το ενδιαφέρον της Τσέλσι  ενώ τόνισε πως θα ήταν «όνειρο» ενδεχόμενη μετακίνηση του στους «μπλε».


Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είχε κάνει από τον  Γενάρη  πρόταση για την απόκτηση του Ουρουγουανού στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης αφού ήθελε να τον πάρει στο Λονδίνο «πακέτο» με τον Κουν Αγκουέρο . Τότε τα 60 εκ. ευρώ που είχε προσφέρει δεν ήταν αρκετά για τους «ροχιμπλάνκος». Τώρα  που μετακόμισε στο «Στάνφορντ Μπριτζ» και ο Νταβίντ Λουίς από την Μπενφίκα ο Ρώσος μεγιστάνας οραματίζεται το κεντρικό αμυντικό  δίδυμο των επόμενων ετών για την ομάδα του και ο 25χρονος Γκοντίν φαντάζει ως  η ιδανική λύση.

«Τον Γενάρη  υπήρξε πρόταση στην Ατλέτικο που δεν έγινε αποδεκτή. Είχαν ήδη αποδυναμώσει την ομάδα και δεν ήθελαν να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Είναι τιμή μου που μια ομάδα σαν την Τσέλσι επιμένει για να πάρει στις τάξεις της , αυτό σημαίνει πως παίζω καλά. Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί σε αυτή την ομάδα; Αν πραγματοποιηθεί γη μεταγραφή θα πρόκειται για μεγάλο βήμα στην καριέρα μου», δήλωσε ο Γκοντίν στα Μέσα της Ισπανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου