Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Θέμα επιστροφής του Σμιθ στη Λιντς

Θέμα επιστροφής του Σμιθ στη ΛιντςΟ Άλαν Σμιθ «έφτιαξε» το όνομα του στην Λιντς   και τώρα που δεν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο στη Νιούκαστλ ο πρόεδρος των «παγωνιών», Κεν Μπέιτς αποφάσισε να του κάνει πρόταση να επιστρέψει στο «Έλαντ Ρόουντ».

Το μόνο σημείο που αναμένεται να αποτελέσει «αγκάθι» στην υπόθεση είναι οι απαιτήσεις του πρώην διεθνή μέσου  καθώς ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να του καλύψει τις υπάρχουσες αποδοχές που λαμβάνει μέχρι σήμερα  από τις «καρακάξες» ενώ ο «ισχυρός άνδρας» της Λιντς  τρέμει στην ιδέα πως  ο 30χρονος μέσος μπορεί να τραυματιστεί και να χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ξέρουμε πως τραυματίζεται συχνά και δεν έχουμε την πολυτέλεια να αποκτήσουμε ένα παίκτη που δεν θα τον έχουμε μαζί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλοι γνωρίζετε πως έχουμε 8 παιχνίδια παραπάνω σε σχέση με την Πρέμιερ Λιγκ.. Το επόμενο μείζον ζήτημα είναι ο μισθός του Άλαν. Έχει συνηθίσει σε Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ να αμείβεται πλουσιοπάροχα και εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να του προσφέρουμε ανάλογο συμβόλαιο»δήλωσε στο ραδιόφωνο του Γιόρκσαϊρ ο Μπέιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου