Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Όχι της Παλέρμο σε Τότεναμ για Ερνάντες

Όχι της Παλέρμο σε Τότεναμ για ΕρνάντεςΑρνητικά απάντησε η Παλέρμο στην Τότεναμ για την  παραχώρηση του Άμπελ Ερνάντες.  Το σωματείο Λονδίνου προσέφερε 10 εκατ. λίρες για να αποκτήσει τα δικαιώματα Ουρουγουανού επιθετικού αλλά  εισέπραξε το «όχι» των Ιταλών.

«Για την ώρα ξέρω ότι ο πρόεδρος της ομάδας απέρριψε την προσφορά, χωρίς ακόμη να ξέρουμε περισσότερα πράγματα», δήλωσε ο μάνατζερ του 20χρονου επιθετικού στο «Calciomercato.it». ΟΒιτσέντζο Ντ’ Ιπόλιτο μίλησε και για τα χρήματα που αξιώνει η ομάδα της Σικελίας για την απόκτηση του Ουρουγουανού στράικερ: «Αν ισχύει ότι τα χρήματα ήταν 10 εκατομμύρια τότε είναι πολύ χαμηλή προσφορά. Ο Ζαμπαρίνι (πρόεδρος της Παλέρμο) θέλει τουλάχιστον 20».
Ο Ερνάντες αποκτήθηκε το 2009 από την Πενιαρόλ και το συμβόλαιό του με το σωματείο της Σικελίας λήγει το 2013. Την περασμένη σεζόν  είχε 22 παρουσίες με τη φανέλα της Παλέρμο και πέτυχε 3 γκολ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου