Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

To σκέφτεται για Ουσάμι η Μπάγερν

http://shootandgoal.com/UserFiles/Image//PIC246079.jpgΤην ένταξη του Τακάσι Ουσάμι στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν, αρχικά με τη μορφή του δανεισμού από την Γκάμπα Οσάκα, μελετάει η Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Kicker», o Ιάπωνας επιθετικός θα βρίσκεται τη σεζόν 2011/12 στην  «Αλιάντς Αρένα», με προοπτική μόνιμης απόκτησής του από τους Βαυαρούς έναντι ενός ποσού που θα κυμαίνεται από 1.5 έως 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

«Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη, πολύ ευκίνητο και με σπουδαία ποδοσφαιρικά χαρίσματα» δήλωσε πρόσφατα ο νέος προπονητής της Μπάγερν, Γιούπ Χάινκες. Ο 19χρονος Ουσάμι αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο στο κέντρο της επίθεσης, όσο και στο αριστερό άκρο. Πρόσφατα αναδείχθηκε κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής στην πρώτη κατηγορία της Ιαπωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου