Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Το θέλουν αμφότεροι

 Το θέλουν αμφότεροιΤην πρόθεσή της  για επέκταση της συνεργασία τους σκοπεύει να επισημοποιήσει λίαν συντόμως η διοίκηση της Γουέστ Μπρομ που φέρεται έτοιμη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Πίτερ Οντεμβίγκι!

Το αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Ομίγκι,μάνατζερ του διεθνή Νιγηριανού  διεθνή επιθετικού, που επεσήμανε: «Θα συναντηθώ με τη Γουέστ Μπρομ αυτή τη βδομάδα και θα συζητήσουμε για το μέλλον του Πίτερ. Η ομάδα θέλει να τον κρατήσει και ξέρει πως ο Πίτερ είναι χαρούμενος εδώ. Ελπίζουμε να έρθουμε σε συμφωνία».
Οι ιθύνοντες των «baggies» έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με την προσφορά του Αφρικανού άσου τη σεζόν που τέλειωσε και επιθυμούν να τον «επιβραβεύσουν», προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο με αναπροσαρμοσμένους όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου